tisdag

Skulle egentligen suttit och skrivt på min undersöknings inlämnings skit som ska vara inne på måndag men istället har jag fasnat framför paradise hotell danmark!

Starx ska jag hoppa i duschen och kolla på fångarna på fortet, och sen väntar min säng.. är så jäkla trött, även fast jag fick sova 1 ½ timme längre än vad jag brukar haha!

Är as sugen på att köra bil, men min familj är ju så jäkla lata så dom orkar inte köra med mig... hur jobbigt kan det vara? men lata människor finns det gott om i min familj.

och vem slog rekordet i bejeweld förut? jo jag.. sug på den



PUSSS♥

bildbomb

jaha, efter klagomål på tåget hem så är det väl bäst att jag lägger upp bilder på de jag handlat, dock så ligger en del grejer i tvätten så dom skiter jag i.

min kamera är helt skit kass, så ni får leva med dåliga bilder... bilderna jag tog med min iphone blev fan bättre, illa.

döskalle ring- glitter
98kr



klocka- ur&penn
priset har jag ingen aning om.. mellan 500 till 700
(födelsedagspresent dock)





Tunika - Gina tricot
149kr
leggjeans(syns dock inte) - Gina tricot
99kr



Kavaj- HM
299 kr



Fake jeans- Cubus
199 kr



stickad tröja- Gina tricot
249kr



HM
199kr




ingenn aning vart dom är köpta, 699 kr iaf.. haha



17

från och med idag är det bara ett år kvar till 18, svår matte.. haha

Igår har vi lite kalas för mig, min shopping har kanske gått ihop? haha.. fick iaf 1000 tror jag träffar några idag som jag kanske kan få lite pengar av haha.
Imorse fick jag en bok av mamma, förvånad? inte det minsta, mamma köper mig alltid böcker.. men denna gång kanske jag till och med läser den. Fick blondibellas bok, och den verka faktiskt vettig så kanske får sätta mig och läsa när andreas har åkt? ;)

Nu ska jag spela bejeweld, har inte spelat på hela veckan.. och det finns ju vissa som tror dom äger så måste nog lägga ner lite tid nu :)



Örebro

Sitter nu i bilen påväg hem ifrån Örebro, gött med nya kläder mina gött att det endast återstår 1400 av lönen! Ska lägga upp bilder på allt jag köpt när Andreas har åkt hem på söndag. Men det blev bla. Två par jeans, kavaj, stickad tröja, plånbok/väska, leggjeans, sliver schampo, skor och klocka de sista betalade dock mamma. Handlade som sagt i Skövde igår också.. Men visar alltid imorgon. Ikväll eller typ när vi kommer hem så kommer lite av släkten och firar mig, så blir bara hem och fixa sig.. Haha! Hörs imorgon eller ikväll igen PUSS

På bussen

Usch vilken dåligt bloggare jag blev när skolan började haha! Har haft fullt upp med paradiset hotell danmark, haha.. Så jäkla bra Nu sitter jag iaf på bussen påväg till skolan, älskar att kunna blogga på mobilen :) Ikväll kommer Andreas, kanske blir en kort sväng in till skövde. Efterskolan ska jag shoppa!! 3200 kr rikare. Nu ska jag fortsätta åka.. Buss, hatar det. Man går alltid en äckligt jävel breve sig :( PUSS

bättre

Huvud är bättre efter att ha legat i min soffa den största delen av dagen, nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och göra något att äta. Är äckligt hungrig och det finns ingeting hemma, jag har ätit upp allt bröd nu så finns inget mer att äta haha..

har ingeting mer att skriva haha, ska återgå till mitt film tittande tror jag..
Så jäkla konstigt väder ute, ena stunder spö regnar det och andra lyser solen? höll på att blåsa bort när jag gick och skulle hämta posten..

men PuSS♥

Godmorgon

Eller jag har varit vaken i typ två timmar men för många så är det godmorgon.. haha!
Somnade as tidigt igår, vid 9 så fick jag dunder huvudvärk ingen aning vart den kom ifrån?
och tyvärr sitter den kvar idag, dock inte lika ont men fortfarande helt seg i huvuet.

Så idag blir det att vila till massor med filmer och att det regnar gör ju saken bara bättre, då får man ingen ångest av att man ligger inne heller!

jag är as hungrig men mamma har ingen mat hemma haha, så jag måste gå ner och handla om jag vill äta något idag vilket jag inte kommer orka så kommer bli flera frukostar idag.. säger man så? frukostar?.. aja

Nu ska jag forstätta min film marathon och tycka synd om mig själv för skolan börjar imorgon.
PUSS♥


saknar min grabb gör man verkligen en mys dag som denna!

schema

schemat kunde väl varit värre, kunde slutat 4 varje dag..
men tiderna passar inte alls mina tåg och buss tider, dom dagarna jag slutar två kommer jag inte hem förens 4 iaf!

Härliga hål också, men dom är väl bra tills jag har läst upp min matte A sen kommer dom suga.
Nog med allt deppigt, NU.... pannkakor!


måndag

Just nu sitter jag och väntar på att paulina säg att hon är hemma då jag drar bort till henne, sen ska vi göra massor med ärenden i den stora staden töreboda. haha, vuxet det lät... vi ska sola, gå till ungdomsmottgningen kanske fika?
Vi får se..

Måste och leta upp mängder med enkronor, är hur pank som helst och vad passar inte bra att använda enkronor till... precis solning.

Är helt slut idag, jag som skulle börja gå upp tidigt men det gick inte så bra.. tvingade upp mig halv 11.
Så ikväll så måste jag lägga mig as tidigt, annars kommer jag aldrig upp på onsdag.

Världens oväradste inlägg men...
Hörs senare
PUSS♥

helgen

Helgen har varit toppen, nu börjar alla dessa vanliga hegler = mycket åkande..

Filmen igår var verkligen as bra, var så mycket madde humor.. dock tyckte pojkarna att den sög. Jag som nästan dog genom hela filmen. Robin hade dock inte sett en enda twilight film så inte så konstigt att han inte tyckte det var kul!

Jag lovade mig själv att lägga mig tidigt idag, vad gör jag vid datorn halv 12 iaf? innan jag åkte upp till andreas så hade jag nästan vänt tillbaka mitt dygn, men det går ju inte umgås med andreas utan att vända på dygnet. Nu har jag ju bara två dagar till att sova ut på..

Tänkte bjuda på några bilder ifrån helgen, kamerna på min iphone är ju grym så har blivit en hel del bilder.
Nästan... sägen. PUSS♥





ja, två blixtar blev inte så bra inte....







måste vara den finaste bilden i år, och den sämsta kvalitén :)

söndag

Sista helgen på detta sommarlovet är snart över, och om endast tre ynka dagar sitter jag på skolbänken igen.
Är helt okej väder i kopparberg idag så antar att vi ska gå ut snart, min pojk har ju blivit en riktig skejt grabb.
Andreas står i duschen nu, ända chansen jag har att sitta vid datorn. 

Skriver igen när jag är hemma, måste hinna läsa lite bloggar också haha.. 
PUSSS♥

Mot Örebro

Sitter i bilen påväg mot Örebro nu, det blev bio! Vi ska se filmen vampyrer suger och det känns som sååå Madde humor ;) Dock är det någon jubeleum i Örebro så våran kära kung är där så tror nog det kommer vara äckligt mycket folk dock. Skriver nog ikväll när vi sitter på bussen, för nu ska jag och robin fortsätta spela på min mobil. Puss

Lördag

Godmorgon! Just nu ligger jag i Andreas säng ledans han sover, förvånade va? ;) lovade att inte väcka honom alls d Idag eftersom han har varit i skolan en hel vecka! Planerna för idag har jag ingen aning om, det var prat om bio och Ludvika? Så tiden får helt enkelt utvisa detta ;) Det går inte att beskriva hur skönt det är att blogga ifrån min iphone, kunde inte det med min gamla, men på min nya går det som nk kanske märker :) haha! Ska nog gå och sätta på Andreas dator nu och sen hoppas att han vaknar snart, jag är as hungrig!! PUSS ni får leva med stavfel när jag skriver ifrån den här! Orkarinte sitta och rätta haha!

Kopparberg nästa

Sitter på tåget mot Kopparberg nu och leker med min bebis :) Passar på att leka nu mesans jag kan kommer knappast få pilla när jag kommer fram! Kommer nog bli kasst med bloggning ifrån min sida fram till söndag, men sedan är vi back om track! Puss

en jävligt glad tjej

alltså jag är bara så jävla bra!

åkte som sagt in till skövde för att fixa mig ett micro simkort, tror ni de hade sånt hemma eller? och det kunde heller inte ens säga ett datum när de skulle finnas i butiken. Så jag fixade mig istället ett vanligt simkort och de råde mig till att klippa om jag ville använda telefonen så snart som möjligt.

och jag satt koncentrerad till 120 och jag är så jävla bra, det funkar?!
Så jag är blev nyss en stolt mamma till en iphone 4g!

nu är det bara massa pyssel, tur att jag ska åka tåg till andreas idag..
Var också nyss och åt med mamma också, nu är det packning som gäller!
PUSS♥



redan flötig jag vet....

nästa station skövde

Nu ska jag strax hoppa på cykeln, förhoppningsvis är jag hemma till tolv... annars har jag as bråttom och det orkar jag inte.

satt precis och målade mina naglar, första gången på typ 3½ vecka, och fy i helvete vad mina naglar ser ut... helt förstörda kan inte göra något med dom för de är så svaga??? fyra st och redan gått av till gruden, kul..

Jag har inte haft linser i på hela sommaren eftersom jag hade så jäkla ont när vi slutade skolan och idag var jag ju bara tvungen att testa, var inte ett dugg bättre.. resultatet blev helt svarta ögon.
Emo madde idag

sååå ledsen är jag just nu typ







glömde....

glömde också säga att jag har slitit bort alla mina gelenaglar idag, gjorde så in i helvete ont.... ALDRIG MER.
så mina naglar är helt ömma och helt förstörda och då menar jag verkligen det.

vilken jävla piss dag............... godnatt för fan

less på livet

Åkte som sagt till sandra klockan tolv och där även bea var!
En bra dag men tjej snack och oc.

När jag och bea satt på bussen på väg in till skövde ringde min mamma och sa att min iphone 4 hade kommit, överlycklig som jag blev så ville jag bara komma hem!

När jag väl kommer hem och öppnar telefonen så passar inte mitt simkort??????
Så smarta som telia är så har de inte ens nämt att man måste skaffa sig ett jävla mikro simkort?! så jävla dåligt att det inte ens står, så pappa började kolla på internet och man ska tydligen kunna klipp till ett mikro sim kort av sitt vanliga simkort, för er som inte fattar så är ett mikro simkrot mindre än hälften så stort som ett vanligt.
Pappa börjar skriva ut massa mallar och grejer, och klipper till mig ett mikro simkort.
MEN TROR NI DET FUNKAR ELLER????? nej.

Självklart så måste jag åka in till skövde imorgon och beställa ett sånt där jävla simkort och vänta i 3470939437 år och pricken över it så har jag inget simkort tills det nya kommer = ingen jävel kan nå mig.

har fått låna något gammal simkort med nummret: 0768432773 så där kan ni nå mig i några dagar framöver... hoppas jag.

Känns jävligt bra att ha en iphone 4 liggande hemma som ingen kan använda.
Tur att jag åker till andreas imorgon hade jag varit hemma så hade jag varit as förbannad hela helgen.
Ska strax sova, blir tidigt imorgon till skövde.
PUSSSS♥

dagens

dagen regn outfit, regnar som in i helvete nu och jag ska gå ner till satationen och har inga skor
alls som fungerar i regn?


kors i taket

Jag höll vad jag nästan lovade igår, jag var nyss ute och sprang.. dock lika död som igår men någon dag kanske det blir bättre?

Ska strax hoppa in i duscehn för nu kan jag ju inte påstå att jag är fräsch!
Vid tolv så åker jag i riktning mot tidaholm till sandra, men dock bara över dagen så det blir mycket tåg och buss för min del idag haha! Så jag har nog lite bråttom, ska försöka hinna lägga upp en outfit innan jag åker men får se hur seg jag är i duscehn först.

PUSSSS♥

livespelning

Kom hem efter en sväg på stan och fika med sandra vid fem, tog då cykel i riktigt paulina och sedan mot soloteket..
Vågade dock inte sola hela tiden, är ju så blek och bränner mig lätt så idag brännde jag mig inte (rekord) så jag sola igen på fredag då jag hoppas att jag får mer färg. :)

Efter att jag hade solat så var farfar här och väntade på mig så har varit ute en sväng och kör med, mycket händelserik dag måste jag säga haha. och inte nog med detta så kollade jag nyss på aftonbladets livspelning handlade typ om rockbjörnen.. men iaf, Eric spelade några låtar så var ju bara tvungen att kolla haha!
Galet snygg den grabben alltså.

och nu ska jag kolla några oc avsnitt, sen ska jag faktiskt sova. Måste börja vänja mig att gå upp tidigt, kanske blir ut och springa imorgon igen? får se om jag orkar de haha.....

Nu bjuder jag på en bild på snyggingen ifrån lotta på lisberg som jag var på för ca två veckor sen :)
PUSSS♥




bjuder också på några fler blider ifrån helgen!











skövde nästa

drar till skövde och möter upp sandra!

Till och med tagit en dagens outfit, huttit va?


onsdag

Om exakt en vecka börjar skolan, ångest?... massor.

Ingen kommer tro mig när jag säger detta, men började dagen med att springa.. inte så lång, eftersom min kondis är på noll. Men någon stans måste man ju börja eller hur?
Så nu sitter jag här as svettig och äckligt så duschen väntar på mig, sen ska jag ta cykeln och möta mamma för att äta lunch med henne! Sen har jag ingen aning alls vad dagen bjuder på, är ju fint väder. Kanske blir att ta fram bikinin igen..


Nu ska jag duscha, bloggningen i sommar har varit as kass jag vet. Men när skolan börjar så blir alla rutiner igång igen vilket också innebär bloggningen :)
PUSSS♥

fredag

Hallåååå!
Andreas kommer strax hem ifrån sista dagen på jobbet. Jag jobbade lika länge som honom men ändå tjänar han 3 ggr så mycket? känns ju kul.
Idag har jag inte gjort mycket, suttit här och spelar det där jävla cp facebook spelet som gör mig galet och kollat på film! När Andreas kommer hem måste jag gå ut, har varit själv hos andreas hela dagen och jag har ingen nyckel och kan ju inte gå ut utan att låsa..
Imorgon ska vi på bröllop, ingen aning vilka som gifter sig.. det vet nog inte andreas heller haha.. sen åker hans familj bort så vi ska vara själv lördag-tisdag. Fast jag drar mig hemåt på måndag eftersom andreas börjar skolan på tisdag, kul för den grabben. Själv har jag över en vecka kvar, fast dock kommer den veckan bara gå ut på ångest??
Kommer gå in i väggen så jäkla hårt i höst, vill inte ens tänka på schemat vi kommer få.. och det kommer göra så jag får huvudvärk. YES
Ja, ska inte vara så dyster. Det regnar inte iaf som jag hörde att det gjorde hemma, gött att jag för en gångs skulle valde rätt ställe.. det är ju inte riktigt min starka sida.
Nu ska jag gå ner och kolla om det finns något gott, socker suget är igång!!
PUSSSS♥

ny duschad

Jag hatar verkligen familjen larssons dusch.... det blir inget tryck på vattnet så när man har schampo eller balsam i håret är det as svårt att få ut.
Som sagt så är jag hemma hos andreas medans han är och jobbar och sliter, han var uppe klockan sex och självklart vaknade jag och fick världens klump i magen.... för om typ 3 veckor ringer min väckarklocka klockan sex........ jag vill inte, jag orkar inte.
Idag ska jag nog tvinga hit robin, eller om jag får tag på hanna kanske Gå till henne (typ4 mil)!
Fast först en riktigt romatisk film, the last song.... som jag har väntat!
Skriver nog senare om jag inte får tag på någon av dom.. haha
PUSS♥

yes

alltså yes, då är en iphone 4 beställd.. ibland har man bara världens bästa pappa.
han behövde en ny telefon ville ha en iphone men inte en så bra så han tar min och får en 4a. Hur bra låter inte de?

Dock är det 5-6 veckors leveranstid.. kommer säkert bli mer men nu är den iaf beställd. GÖTT!
PUSS♥


bil

Nu drar jag ut och övningskör............





tisdag

har precis fått iodning på dagarna nu igen haha...

igår var jag i skövde och hämtade hem min lilla pärla till mobil, fick en helt ny?
Dem på telia sa att iphone lagar aldrig något utan de byter bara ut telefonen, gött eller vad? dock så var den inte så sliten men ändå skönt att få en helt ny. Dock så fick vi stå i kö inne i teliabutiken i över 1 timme och tog 2 min att hämta telefonen.

När vi kom hem så fick jag övningsköra med min farfar, vilket är lättast eftersom både jag min mamma och pappa har lite för högt temprament.. så har tagit min övningskörning till en ny nivå.. Vägen! Har bara kört i en vecka och trodde aldrig jag skulle komma ut på vägen, dock inga direkt övertrafikerade vägar, tar det väldigt försiktigt. Ska strax gå och tjata lite på pappa om han vill följa med ut, men det kanske kan vara jobbigt ni vet....

Ikväll/eftermiddag så blir det ännu mer släkt för min del, min kusin hanna kommer hit med familj + min moster och hennes barn, så jag har varit så jäkla snäll och bakat muffins! blev säkert äckliga haha
Det possetiva med detta är hanna och min mosters hundvalp :)

Nu blev detta är för långt inlägg, PUSS♥

hemma

Hemma ifrån malmö nu, kom hem med tåget klockan fyra igår..
har haft 4 grymt bra dagar, men shopping danmark.. gos på hotellrummet med en underbar pojkvän :)

Det blev en del inhandlat, två tunikor/långa t-shirts monki, en gosig munktröja hm, en rosa blus hm.
men det bästa av allt.. var att jag hittade en nagelsalong eller vad fan det heter som gjorde riktiga lösnaglar i gele för 395 kr. vilket är mycket billgare än vad kineserna i skövde gör haha.. :)
Dock är jag inte riktigt van vid dem än.. och kan inte göra så mycket, skriva på en bärbar dator är inte heller så kul.

nu ska jag lägga mig i min soffa med en filt och kanske börja se om oc? en riktigt mysdag kan man säga, är as trött efter allt tågresande så jag är värd en såndan här dag. Tycker synd om Andreas som ska upp och jobba imorgon klockan 7, eller inte :)) ahha!

PUSSS♥

RSS 2.0