örebro

drar till örebro med min kille och shoppar gärnet, eller?

efter en fight

vann nyss en feting fight mot min mamma, studentresan har gått ifrån att vara nästan omöjligt till nästan möjlig.. haha, känns iallafall lite gött att få ett bidrat på 3000.. inte lika mycket leva på vatten och bröd för mig.

Ska strax springa och ställa mig i duschen, behöver inte duscha egentligen men det är så kallt så längtar efter att få ställa mig i varmvattnet! Imorgon så får jag också njuta av min långa sovmorgon på onsdagar som jag aldrig har haft pga körlektioner och denna vecka så har jag en paus. NJUTER

ha en jävla kul kväll, PUSS♥

studet i mig har talat

hemma klocka halv 1 är ganska skönt en måndag, har inte anstängt mig allt för mycket idag i skolan kan man säga.
Har dock anstängt mig mer här hemma, började att plugga inför svenska provet nästa veckan eftersom vi har så mycket praktik och grejer.. känner mig faktiskt riktigt duktig. Läste igenom alla sidorna i boken och skrev anteckningar till allting plus att jag läste igenom alla anteckningar och donade. Skönt, klapp på axeln madelene.

Eftersom jag är uppe i pluggvarv nu ska tänket jag fortsätta med körkortsteorin, lovade mig själv att klara alla fast tester i helgen.. klarade dock bara ett så är väl dags att ta tag i skiten igen. 

vi höööörs, PUSS♥

Fuck sj

andra dagen i rad som jag sitter här på rese i Skövde och väntar på tåget som är försenat!
Har varit och tränat med Matilda efter skolan därför åker jag hem såhär jäkla sent, vi kom dit efter många om och men.. kanske inte världens seriösaste träning, men alltid bättre än ingenting :)

när jag kommer hem, om jag kommer hem någongång så ska jag kolla på gossip girl och sedan typ sova. Jag har riskettan imorgon på min långa behövliga sovmorgon. FMLf

nu ska jag fortsätta vänta.. PUSS


RSS 2.0