jag sa de

Jag hade rätt, det regnar.. precis vad jag visste, ska nog bli metrolog eller något!
men hoppas att det bara är en skur så att det går över snart.
Hoppas också att Ellen kommer hem snart, klättrar på väggarna här snart.. och mamma börjar tjata om att jag ska göra mat? måste här ifrån och det är nu!

Har suttit och kollade på massa kläder, åker ju som sagt till stockholm på fredag men dock får jag ju inte mina pengar förens söndag. :) Så himla härligt, men ska iaf be mamma att beställa hem en väska. Om hon inte vill betala den så får jag väl vänta tills på sönda med att beställa.




måndag

nu har jag bara 1 vecka kvar till jag börjar jobba.. orkar ta mig fan inte!

Vaknade ganska tidigt idag förstår inte detta.. jag sover as länge när jag är hos Andreas, men när jag kommer hem kan jag knappt sova till 10? förstår ingeting haha.

Jag sitter just nu och väntar på att Ellen ska komma hem ifrån sitt fallskärms hopp haha, och innan de måste jag äta dock ingen aning när hon kommer hem haha!

Blev as glad imorse när jag vaknade och såg att det inte var ett enda moln på himlen, men nu ser jag bara mörka moln ifrån mitt fönster. Inte sådär jäkla kul, hoppas att det försvinner.. är inte sådär as värmt heller, men hoppas fan att det blir bättre imorgon! Vill ju passa på att sola gärnet nu när jag är hemma, för hos andreas så får jag ju inte sola haha!

Nu ska jag kolla ett oth avsnitt och sen göra mat, måste dock kolla vad det finns för något.. är rädd för att det inte finns något alls :)
PUSS♥


söndag

Hemma nu efter en hel vecka uppe hos andreas, har faktiskt varit riktigt bra väder så vi har mest varit ute vid deras sommarstuga. Älskar verkligen den stugan, precis vid vattnet prefkt helt enkel haha.
Så skönt att slippa sola och bada bland andra folk och kunna vara för sig själva.

Imorgon ska jag nog hitta på något med Ellen, och på tisdag så ska jag åka till Sandra!
På torsdag så åker jag upp till Andreas igen, vi hade planer för midsommar men de sprack så vi ska nu istället till Stockholm med andreas familj, kommer nog bli skönt. Hoppas bara på bra väder!

Nu ska jag gå och hämta mitt täcke och min nya underbart sköna kudde och kolla på ett avsnitt one tree hill, har också hört rykten om en till one tree hill säsong 8?! är inte de underbart haha.. dock har jag inte sett hela säsong 7 eftersom Chad och Hilarie hoppade av efter säsong 6 och de va ju typ dom två som var hela serien i slutet.
Men ska kanske ge säsong 7 en chans till :)

PUSSS♥

Onsdag

Andreas ligger och sover jag sitter här och längtar ut i till min bikini, är strålade sol idag.. dock ingen aning om det är varmt men i solen måste de ju iaf vara varmt? 
Så idag antar jag att vi drar ut till Andreas sommarstuga och steker lite haha..
Nu måste jag faktiskt väcka andreas, min mage skriker efter mat!! 
och här uppe finns det ingen mat.

Bloggar kanske ikväll om jag får data tid, andreas sitter ju här jämt annars!! 
PUSS ♥

tisdag

Är nu hos världens bästa kille som dock är ute och bär ris för tillfället där av chansen till bloggingen!
Idag har  vi faktiskt bara sovit haha! är helt slut så skulle nog kunna fortsätta sova ett tag till. 
Men om typ 50 minuter ska jag faktiskt kolla på fotboll, vad än andreas säger :) 

Men nu kom faktiskt andreas hem, haha
så PUSS ♥

söndag

Igår kväll så tog jag bussen till Tidaholm till Sandra och där sitter jag nu, vi lagade tacos och myste till en film igår.
Jag ska ta bussen hem vid fyra och då är det bara packa om för då ska jag åka till Örebro, till bästa Nina!
ska sova hos henne och sen åker jag vidare till världens bästa pojkvän!

Men nu ska jag gå och vara social med sandra som för övrigt har fastnat vid min mobil haha!
men PUSS♥

Fredag

Kom precis hem ifrån skövde, har varit på bio med min kära mamma!
Sex and the city 2 såg vi och den var riktigt riktigt bra tyckte iaf jag, mamma också haha!

det är väl ungefär vad jag har gjort idag, blev en snabb sväg till skolan fick betygen och fikade efter det var väl ungefär de. Är faktiskt riktigt nöjd med mina betyg, om man gemför med vad jag hade när jag gick ut nian då hade jag typ G rakt igenom nu har jag endast 3 g och 2 mvg av 12 st. hoppas bara att orken finns kvar till nästa år, har en stark känsla av att 2;an kommer vara så jäkla mycket jobbigare än 1;an.. men man vet aldrig haha!

Nu ska jag strax lägga mig, är verkligen as trött och behöver mina baby timmar.. imorgon ska jag sova ut så gott jag kan sen får vi se vad dagen bjuder på, ingenting inplanerat så!
puss och godnatt ♥

sommarlov

Imorgon får jag sommarlov och då har jag klarat 1;an och hur fort har inte det gått eller? Om två år så tar jag studenten och lämnar skolan helt bakom mig. Känns så jäkla skönt att säga så, hoppas bara att dessa två år som jag har kvar går minst lika snabbt som mitt första år har gjort.

Idag har jag varit ledig, alla mina lektioner var inställda vilket var jäkla skönt!
och om ca 2 min ska jag ut och gå med mamma innan de börjar regna vill inte bli blöt haha!

När jag kommer hem ska jag sätta på en jäkla bra film och sova, pencillinet som jag äter gör mig så äckligt trött och gör också så att jag får huvudvärk. Men som tur är det typ bara 3 dagar!

PUSSS♥

tisdag

Förstår inte varför vi behöver vara i skolan denna vecka?  på varje jäkla lektion så pratar vi betyg och får gå när vi är klara, de enda vi har är ju raster.. Idag slutade jag typ 11, eller tog mig ledigt.. vi slutade egentligen 12 men igår fick vi reda på att vi skulle spela boull ifrån 12 till 2, alltså gå över tiden = jag skulle fått vänta själv på tåget i 1½ timme.

Så nej tack till boull, ja tack till one tree hill haha.. Är så tråkigt när det är kallt och regnigt så kan ju bara sitta hemma och mysa i soffan. Vid sex drog jag upp till Töreshov och kollade på Paulina när hon dömmde några småttingar. Följde med henne hem och nu sitter jag här i väntan på att andreas ska ringa.

Imorgon följer jag troligtvis med Paulina och Julia medfler till björnes, men kom precis på att jag har urinvärksinfektion och äter penicillin??  jamen kul, men man kan ha kul utan alkohol... det är jag van vid iaf haha!

Nu ska jag hinna fixa en macka innan andreas ringer, pussss♥



fredag

Sitter och är as förbanand på min älskade rosa mus, det har typ gått sönder så varanat klick som jag gör på datorn någonstans tar inte. Så blir piss förbanad varje gång och hatar att sitta med totuch grejen på datorn.

Idag ska jag ligga ut och sola, dock bara framsidan min rygg mår inge bra sen vi var på karstorp med skolan i onsdags.. Men imorgon kanske jag kan ta och sola ryggen igen haha!
Hoppas bara att det blir färg av de röda, men det brukar bara flagna bort vilket inte är så roligt.

När mamma är klar med alla blommor här hemma så ska vi åka till min moster som har köpt en hundvalp, är såååå taggad på att se den! och så kommer andreas vid 6, en perfekt dag med sol, hundvalp och älskling.

Nu ska jag byta om till bikini, PUSS♥

tisdag

Hade inställd idrottslektion idag så slutade 12.05 ap gött, sen sprang jag ner till tåget så hann med 12.12 tåget lagom gött sådär.

Har legat i solen i ca 3 timmar, så jävla gött rent ut sagt!
men minder gött när min rygg är så in i helvete röd, ursäkta alla grodor!
en hel flaska aftersun blire ju!

Nu ska jag strax gå och hjälpa mamma och grilla sen ska jag ta tummen ur röven och börja plugga på näthandeln.
Sa igår att jag skulle sitta i 3 timmar när jag kom hem, vart fan tog alla timmar vägen?

Ska hinna duscha och handla, göra pastasallad för imorgon är det frilufsdag. Så fruktansvärt taggad eller inte!

PUSS♥

RSS 2.0