tisdag över

sitter hemma nu med myskläder och ny duschad.. till och med nytränad. Känns faktsikt skönt att ha kommit i gång att träna igen, nu ska jag ge mig fan på att hålla kvar vid att träna 2 dagar i vecka också.

nu väntar våfflor, oh fyfan vad gott... sen väntar massor med småf plugg, orkar egentligen inte. Så snusigt skoltrött...................... har hur mycket som helst nästa vecka, men nu ska jag leva i nuet och bara göra det jag behöver, de har jag lärt mig för att inte bli så stressad. behöver typ en pyskolog eller något haha

ska bli spännande och se om mitt hår har tappat färgen lite nu, så ska nog springa och blåsa de!
ha en sköööön kväll, puss♥

brownie







lördag

oj vilken dålig uppdatering det har varit haha, och idag blir det inte bättre..
Ska strax hoppa in i duschen om andreas blir klar någon gång och sedan ska vi åka till skövde och handla lite julklappar kanske.. eller helt enkelt till mig själv :)

Ikväll så ska jag och andreas gå på bio, harry potter.... ja fråga mig inte varför, jag hatar harry potter filmerna men andreas envisas om att denna kommer vara mycket bättre. Vilket jag absolut inte tror.. gjorde ju värsta tabben igår när vi skulle boka också.... som sagt så är min dator helt invalid just nu och ska jag gå in på en sida tar det ca: 2 min innan sidan är laddad, lid med mig. Så när jag skulle ändra dag  ifrån fredag till lördag på sf;s hemsida så hade inte sidan laddad klart när jag tyckte på boka och greja.. så 200 kr minus


nu kom andreas och jag ska duscha PUSS♥

onsdag

kul onsdag, huvudvärk som vanligt.. vet inte riktigt vad felet är på mig men eftersom jag tydligen hade feber när jag kom hem så är det väl någon äcklig infektion i kroppen. Får ju typ alltid huvudvärk när det är någon skit i kroppen som inte vill bryta ut.

mamma och jag har försökt att lösa en äcklig näthandles uppgift kom typ inte ens hälften på runt 2 timmar.. så nu skiten jag i det där, så jävla äckligt svårt så mamma sa att jag skulle ge upp eftersom det var för svårt för lille mig.

Nu ska jag ta en till alvedon och vila gärnet för imorgon SKA jag till skolan, har så jävla mycket just nu så har inte driekt tid att vara hemma.. en as tråkigt idag imorgon men as viktig. Får dock se om jag orkar träna, men träning är bra för stress vilket jag verkligen är just nu.. så kämpa på madde

nu blire bonden, PUSS♥

tisdag

har typ vaknat till liv nu, sån jävla äcklig migrän.. ska inte sitta vid datorn, har prov imorgon och måste plugga i någon timme, sen går jag och lägga mig igen. Imorgon hoppas jag att huvudvärken är borta så jag kan gå till skolan, mycket skit nu.

pussss♥

kul dag

denna dagen har varit så jäkla tråkig..... den har endast besått av plugg och träning!
blev uppstingning klockan 9 och sedan dess pluggade jag fram till 2 och drog mig till skövde för träning och kom hem runt sex och pluggat tills nu, tror ni jag är klar? NEJ.

åh, fuck ordet ledig
nu ska jag kolla på biggest loser och hoppas på bättre tider, vill typ tröstäta... men har ju trotts att träna så blir inget med det.

PUSS ♥

fredag

Sitter nu hos andreas som dock inte är hemma än.. tycker att han borde komma snart för annars så går jag och lägger mig haha
är för jäkla trött så väntar inte alls länge till!
Just nu kollar på sista idol grejen, har inte kollat på mycket den sista tiden så har ingen aning om vem som är bäst.. men olle var min favorit ibörjan så jag får väl hålla på honom nu när han hänger löst!
men nu ska jag tvätta bort sminket och borsta gaddarna, PUSS OCH GODNATT ♥

torsdag

en riktigt seg och tråkig dag i skolan kan man säga..... men blev träning efter skolan också, gött.. träningsvärk imorgon igen då! Sprang iväg tidigare ifrån idrotten för att gymma på Actic istället så hann med halv 5 tåget.

Nu sitter jag här med mat i magen och ett oth avsnitt som buffrar, sen ska jag ta tag i skolan igen och efter det blir det nog helt enkelt sängen.. sov så jäkla dåligt inatt pga en jävla huvudvärk, hatar mitt huvud... förstår inte riktigt vad det är för fel?

imorgon är det fredag, fyfan vad gött..... och så är vi lediga, och fyfan vad gött igen.

PUSSSSIS ♥

onsdag

hinner egentligen inte blogga, har så jäkla mycket till imorgon så det är väl bara att ta tag i skiten.
sådan äcklig huvudvärk också, är väl för att jag är så stressad just nu också..................

men när jag är klar så ska jag ta mig en efterlängtat dusch!
juste.. om en vecka blir jag brunett, de trodde ni inte om mig va? kanske hinner balla ur några gånger. Men det går ju alltid att bli ljus igen, det tar ju bara lite tid.

GODNATT

nytränad

gick riktigt bra att träna, kan dock inte så mycket maskiner än så de blev mest rullband och crossnågot haha
känner att jag kommer ha en skön träningsvärk imorgon, annars blev jag fan ledsen.. förra veckan när jag tränade så hade jag ingen träningsvärk alls.. tyckte det är skönt med träningsvärk, eller känslan kanske inte är den bästa men tanken på att man har det är bra att man liksom har gjort något!

Nu ska jag strax äta, så jäkla hungrig!!! sen är det samhäll för hela slanten, imorgon har jag sovmorgon till 11 så behöver inte bli så tidigt ikväll heller, kanske hinner men någon film eller så.


PUSS ♥

tisdag

tog mig en jävligt skön sovmorgon idag, brukar inte kunna sova så länge eftersom jag är van att gå upp runt 6 varje dag, men sov till och med till kvart över 11. kors i taket, jag vet

jag ska strax ta och värma upp (USCH) mat eftersom jag ska åka in til skövde om en timme och bli biff ha ha
jag ska ge er ett tips, ställ aldrig datorn vid ett fönster...... det har jag, får totalt adhd. man kan inte sitta här när solen är uppe, lyser rakt i ögonen på mig och datorn blir som en spegel..
jag vet att jag har en bärbar dator och att det finns perisenner, men flyttar jag datorn får jag världens sämsta ljud och drar jag ner periennerna så lyser det igenom hålen iaf..
shit vad jag klagar på livet idag, men det får ni leva med..



nu vet jag ju hur jag kommer se ut flintis som jag tror jag kommer bli inom en snar framtid, fäller hår som fan och så är det sådär äckligt slitet igen nu efter all färgning!

måndag

jahap, då var denhär dagen också över då.. eller nästan iaf!

Som sagt så åkte jag in till skövde vid tolv för att kolla om skolan hade öppet, vilket den hade! tack gode gud, men mötte upp matilda iaf för en liten sväng på stan och sedan åka hem för en valvet macka. Går inte beskriva med ord hur gott det var idag, har inte ätit en riktigt god macka där ifrån på hur länge som helst..

fick ju tyvärr med mina böcker hem och har suttit och pluggat nu i typ två timmar och kan säga att jag inte är något klockare på riksdag och regering...... vi har nog den sämsta läraren som inte ens kan berätta vad det är vi har prov på?!

Nu ska jag sätta på en film och äta mig chocklad, japp ni hörde rätt.. jag ska äta chocklad, händer inte så ofta. chips är mer min grej liksom!
ha en gosig kväll i regnet, imorgon är det en till underbar lovdag.
PUSS ♥

drar mig

ska strax dra mig emot tåget i spö regn, as taggad på att gå ut!
ber till gud att skolan har öppet, annars har underbara matilda lovat mig att få kopiera hennes bok.


mitt hår har blivit jätte ljust igen, så jag har starka planer på att bli helmörk... någon som vill hjälpa mig?

myshelg

man ska säga att jag har haft en as mysig helg som verkligen piggar upp en, men turen som jag har så är jag ledig måndag tisdag också!

dock så kommer dom dagarna endast bestå av samhälls plugg och massa annat jävla skit plugg, men 5 veckor kvar till jullov eller något? inte helt fel det heller.. är typ 1 månad och 1 vecka kvar tills julafton, helt sinnessjukt. Tyckte nyss det var jul och nyår!

Klockan är redan nio, kom hem för runt 1 timme sen och har redan planer på att lägga mig.. borde egentligen utnytja min ledighet men ska fan upp rätt tidigt imorgon ändå. Så klantig som jag är så glömde jag min samhällsbok i skolan där av att jag måste åka in till skövde imorgon och kolla om skolan har öppet annars är jag totalt död........ kommer isf inte åt min samhällsbok förens på onsdag och det är dagen innan prov och det är ett jäkla stort skit prov. SMART MADELENE

innan jag ska lägga mig i sängen så ska jag kolla kenza tyra show om de kan sluta buffra någon gång, annars skiter jag i det..... har ju fan 20 min oth kvar också?! SHIT, blir ingen säng på ett tag ändå!

PUSSISAR ♥

bilden är ifrån förra helgen när vi var hos Caroline!

man ska aldrig säga aldrig


Mobilblogg

Sugig dag = migrän sovit ifrån 3 nästan, börjar typ piggna till men dock så kan jag ju lika gärna sova vidare så är jag pigg imorgon. Har inte kunnat äta något sedan skolan så är jäkla hungrig men vågar inte äta, jag hatar att spy och det gör jag nästan alltid när jag försöker äta. Men sov sött nu och så ska jag vara en bättre bloggare imorgon! :)

Who owns my heart


referat fan

slutade som sagt tidigt idag, så jäkla skönt.. de som är mindre skönt är att det är snö storm ute? helt galet, kunde inte ens cykla när jag skulle hem.. inte kul

På torsdag ska jag färga om mitt hår eftersom alla bruna slingor är borta, så vi får se hur det blir på torsdag.. om jag vågar bli mörkare och ljusna efter tiden eller om jag kör på ett säkert kort. help me

okej, just nu sitter jag och försöker skriva ett referat, jag har ingen aning vad en referatmarkering är och referatmarkör? vad fan är skillnaden liksom.. som tur är så ska vi ju inte lämna in något till tobbe utan ska bara typ visa att vi har gjort något. värd uppgift säger jag då

Imorgon har jag redovsning i historian så ska öva för mamma några gånger sen ska jag sätta på någon bra film och mysa under mitt täcke, tur att man har tak på huset alltsåå... tycker synd om alla uteliggare nu. vad fan tar dom vägen egentligen? måste ju frysa ihjäl och vara ute nu?

ska strax äta och sedan duscha, för nu skiter jag i referatet..
ha en gosig kväll, PUSS♥

måndag

en rätt slapp dag i skolan faktiskt.. dock så var det inte så skönt i morse. Hade ett "kan lika gärna dö" moment vilket inte var så skönt, aldrig någonsin varit sådär trött........

skolan är ganska lugn nu, sovmorgon imorgon och slutar 12. Måndag och tisdag i nästa vecka är vi lediga och har sovmorgon till 11 på onsdagen och måndagen där på är vi också lediga. GÖTT, jag klagar inte. Har en liten läxa i svenskan till på onsdag sen har jag 1 prov nästa vecka. Sen dock så har jag två prov fram tills jullovet, men passar på att ta det lugn nu..

därför ska jag duscha och typ lägga mig och sova, ingeting bättre för mig.
vi hörs kanske senare om jag inte somnar, PUSSS ♥

jahap

då va de här lovet slut då, imorgon är det tillbaka till verkligheten.. gött not
när man har haft sånt här jäkla kort lov så hinner man inte riktigt vila ut helt och blir fan istället tröttare när skolan drar igång igen, dock så säger jag ju inte nej till ett lov direkt!

var nyss ute och gick med mamma och hus i helvete vad kallt det var.. både fötter och händer dog liksom.
nu är det verkligen vinter, skit också......
bara för att jag fryser så mycket så ska jag hoppa i duschen och sedan vidare till bastun, hur skönt låter inte de? jäkligt skönt!


hoppas på att bastun är bra varm nu, hörs imorgon igeeeen
PUSS ♥


torsdag

andreas gjorde min dag igår så jävla mycket bättre genom att ringa och säga att han skulle sluta lana imorgon och komma hem till mig idag! är inte det perfekt?

jag har precis duschat och fixat mig och sitter just nu och målar naglarna vågar knappt skriva.. vill inte ha ett lila tangentbord, inte de bästa att ha en vit dator. jag har faktiskt fått riktigt långa naglar igen, trodde jag aldrig skulle få det igen efter att jag hade gjort gelenaglarna i malmö i sommras.

och mitt hår har redan blivit ljusare efter första tvätten?? skit kul.. blir det mer ljus nästa gång jag duschar så tänker jag fan gå tillbaka de kan dom ge sig på iaf! annars så är jag faktsikt riktigt nöjd med mitt hår, funderar på om jag ska lägga i mer mörka eller mer ljusa nästa gång, blandade känslor haha

nu ska jag fortsätta måla naglarna sen ska jag platta håret sen kanske jag lägger upp en bättre bild på håret om jag orkar och hinner!
PUSS ♥

hår

blev slingor i min orginalfärg typ med en blandning av några mörkare, håret får ingen riktigt rättvis färg på bilden men ni får en liten överblick över hur det ser ut iaf!



Jag gjorde det

Jag har gjort det, jag har vågar bli lite mörkare.. Vet dock inte resultatet än eftersom jag inte är klar än. Tror dock hon strax ska skölja ur så lägger självklart upp bild direkt när jag kommer hem.... Eller det beror på hur resultatet blir haha. Hörs snart, puss

onsdag

ska strax dra iväg för att möta paulina vid hembageriet för lite fika och massa prat..
senare idag ska jag klippa mig och färga håret fick jag reda på i morse, gött.. men för vilka jävla pengar då?
får nog ställa in klippningen och bara färga för vem har 800 i bakfikan? inte jag iaf....

bjuder på en bild idag, jag har inte förstorat läpparna är bara svullen av mina blåsor och skit...

godnatt

nu skiter jag i det här, så äckligt trött och så jävla många timmar att sova igen.
PUSS ♥

I wanna get back to the old days when the phone would ring and I knew it was you


dåligt

haha, dåligt bloggat av mig de senaste dagarna men har varit hemma hos andreas sedan igår och igårkväll så kom Bea, Sandra, Matilda och Mathilda hem till mig och sov filip var med en liten sväng också.
Vi kollade på äckelfilm, vi alla mådde fan dåligt efteråt haha

Idag så vaknade vi as tidigt och har suttit och pratat helt enkelt chillat, och nu sitter jag torkar fortfarande.. fick ju gå med dom till stationen och det ÖS regnade verkligen... så gissa om min gamla dunjacka är förstöd haha

eftersom det har regnat precis hela dagen och regnar fortfarande så tänker jag krypa ner i min soffa och sätta på en bra film eller något, kanske får mamma köpa med lite godis? hade varit förbannat gott alltså

det börjar bli mörkt nu och klockan är halv 4??! fast igentligen halv 5.. haha
HATAR när tiden ställs om, hela min hjärna blir helt knäpp och jag har ingen aning om vad klokcan  är. har gått upp typ 8-9 hela helgen så ikväll är det någon som ska sova!

nu kommer det lite bilder ifrån helgen
ha en skön kväll puss ♥










blev tydligen inga fler synbara bilder haha

RSS 2.0