livet

Åkte in till skolan vid 10 gjorde provet och åkte hem vid 12, har sedan dess leget och kollat på film.
Nyss kollade jag på camp rock, haha.. en riktigt såndär måbra film. och nu står camp rock 2 på tur, kanske är bra.. vem vet? ;)

Provet gick iaf okej, inte mer än okej.. hade pluggat för lite, hade för lite ork för del delen också.
Imorgon så ska jag iaf testa att gå till skolan, nu har jag vilat så mycket så jag snart dör haha..

Nu ska jag kolla på film, skiten ska bara buffra klart.. för någon som vill kolla på serier och film och som inte får ladda ner för sina päron (som jag?) så har jag världens bästa hemsida till er, bättre kvalité än (www.ch131.com)
http://tvshack.cc heter sidan, riktigt bra faktiskt om jag får säga det själv. bara söka på filmer som du vill se, alla som jag har sökt på än så länge har funnits alltså typ nya filmer :)

PUSSSS♥

bjuder

tänkte bjuda på en aning bättre glasögon bild, dock så blev den också lite missbildad.

bara jag som tycker jag ser äldre ut i glasögon?

onsdag

gött, ingen feber idag.. än så länge! haha, dock så avlider jag snart av denna hosta..........
allt suger just nu, är rätt så trött på att vara förkyld nu. trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag dör av att vara hemma.. vill fan till skolan nu? haha

Ursäkta att detta har blivit en gnällblogg nu ett par dagar, men det får ni leva med. jag är nog snart på banan igen hoppas jag. För imorgon är det hinduism prov, jävligt taggad... vi säger så iaf. Igår orkade jag seriöst inte plugga något, kollade igenom gudarna, så idag måste jag kämpa. Även om jag har feber imorgon så måste jag åka in och skriva provet, annars hamnar man ju efter i flera veckor med provet och det är det sista jag orkar. Så jag får kämpa!

Jag ska snart hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite, sen ska jag GÅ ner till mamma.. vet inte hur hon hade tänkt att detta skulle funka men eftersom jag inte hade någon feber så är det tydligen bra att gå ut och få luft. Men dock så kommer jag dö av en hjärtinfarkt pga av alla jävla hosta och snor.

jag skriver väl ingen sen när jag är hemma om jag överlevet eller inte, PUSSS♥

bilder ifrån helgen, här ser ni en skymt av kopparberg.. men haha, riktigt sådär illa är det kanske inte!





här får ni till och med se en lite skymt att koppaberg tågstation, grejer det!

känsliga tittare varnas



glasögonormen

ser inte ut som ena ögat på bågen har någon undergrejs men vill bara påpeka att det har den

skön t

aa fast nä.. har snor i hela hjärnan, kan inte vara bra?
det säger allt hur jag mår, har kollat 3 filmer idag, det är ungefär vad jag orkar.. de enda bra med denna dagen är att mamma kom med godis förut. Gulliga mamma!

Får återkomma med glasögon bilden, ni vill inte se hur jag ser ut nu.. varnar er bara.
nu ska jag återgå till någon film
pusshejs♥

adhd

Mådde inte ett skit bättre när jag vaknade, var bara mer förkyld så då var det väl bara att lägga sig igen..
kanske inte så jävla snällt att gå till skolan genomförkyld och smitta ner alla andra!

Så jävla kasst med feber och grejer så idag blir det en film dag och senare ikväll så måste jag sätta mig och plugga iaf, hindusim prov på torsdag.. är taggad, eller inte..

Ikväll får ni också en bild på mina glasögon som jag hämtade igår, inte så snygg nej.. men får duga. Är ju inte blind liksom!

hörs senare, nu tar orken slut i fingrarna. PUSSSS♥

kul....

Jävligt roligt med feber............. åh, hinner inte med sånt här just nu. Men är väl bara att proppa i mig massa alvedon imorgon, har bara viktiga lektioner. Så nu ska jag lägga mig så jag förhoppningsvis mår mycket bättre imorgon.

PUSSSS♥

Påväg..

Då sitter man på tåget igen påväg upp till kopparberg, men det är inte vilken helg som helst utan det är Kopparbergs stolthets helg ;) Kopparbergs marken alltså, vi får se vad helgen har att bjuda på. Ikväll tror jag inte vi har några planer, men man vet ju aldrig. Imorgon vankas det fest hos någon, fråga mig inte vart ;) Är hungrig som ett as också, som vanligt då alltså :) och tanken på att jag vet att jag inte kommer få mat förens 7 får mig ännu hungrigare. Nu ska jag spara på mitt internet haha, men skriver nog imorgon om jag får tid! Ha en bra helg, PUsS

torsdag

Så jävla skönt att denna dagen är över, sista gången någonsin jag orienterar.. känns ganska bra att se de på de sättet.

Men gick bättre än väntat att orientera, vi var så dåliga så vi fick köra på 1:ornas banor haha.. men det var ganska bra, hade aldig klarat av att köra dom långa. Då hade det ju slutat som för julia och amanda ;)

men jobbigt var det iaf, var död redan när jag kom dit upp.. jävla kuk billinge!
Sitter just nu och nästan dör av smärta i mina benhinnor, eller heter det så? gör iaf så in i helvete ont.. Vill bara börja gråta så fort jag rör på mig.

Måste springa iväg och packa för imorgon, imorgon vankas det kopparbergs marken!!
Imorgon kanske jag också ska köpa nya skor, det beror helt enkelt på om plånboken tillåter.. mamma har typ gått i strejk så hon vägar verkligen köpa?  vad är det för mamma som inte köper skor till en, går jag barfota så blir jag ju sjuk :(

nu måste jag skynda skynda, idol time är det snart!
PUSSS OCH GODNATT ♥

fuck

alltså helvete vad kort håret blev......... riktigt jävla kort
färgade och nopprade ögonbrynen hos frissan också, blev faktiskt rikigt bra.

Nu ska jag äta och plugga, HEJ

ögonbrynen




jaha.. då var allt jag hade sparat borta. känns kul

Mobilblogg

sitter just nu uppe hos mamma, tandläkarbesöket gick på 10 min och fick höra att jag behöver ha räls, eftersom jag har vampyr tänder ifram :) två år av smärta eller 70 år av att ångra sig... Den karamellen får jag suga på ett tag. Om 10 min ska jag vara hos frissan, så måste väl gå haha PUsS återkommer senare haha

onsdag

Jäklar vad skönt det vara att kunna ta det lungt en dag eller?
åkte som sagt in på min första lektion mellan 8-9 åkte sedan hem för ett tandläkar besök men innan dess så ska jag äta lunch med mamma, men måste på något sätt få med mig en tandborste? hm..
inte så jäkla mysigt att gå till tandläkaren och har precis ätit haha

Efter tandläkaren ska jag färga och klippa håret, efterlängtat kan man ju lätt säga!
sen ska jag hem och plugga som en dåre, har gjort 1 av 3 grejer tror jag. inte bra

Nu måste jag klä på mig, är vinter ute nu typ så blir att ta den varma jackan nu också.
Hörs senare, och hoppas att jag inte blir av med hela håret...........
PUSS♥

sängdags

nu ska jag bädda ner mig i sängen och spela lite på min mobil haha..
fryser som en liten apa här hemma.. kan inte vara en grad över 15+!
Så ni anar inte hur skönt det ska bli att lägga sig under ett varmt duntäcke.

GODNATT ♥

tisdagspromenad

kom preics utifrån och fyfan vad kallt det är rent ut sagt.. jag tog på mig en av mina skidjackor, men ändå frös jag gick ändå snabbt. BURRR. Vintern ligger oss flåsande i nacken känns det som.

Om 20 minuter är det idol och innan dess skulle jag egentligen pluggat, men det orkar jag inte idag heller och eftersom jag bara ska gå till skolan för 1 lektion imorgon eftersom jag ska till tandläkaren klockan ett och har första lektionen 8-9 och sedan hål till 11 och eftersom jag heller inte bor i skövde så blir det som en lite ledig dag för mig. Perfekt för lite plugg, och hårfärgning.. ska bli så skönt att klippa bort att äckligt slitet och min fula utväxt. Dock så har ju mitt hår precis blivit lite långt och nu kommer allt att ryka, SUGER verkligen att klippa sig för sällan då får man ju ändå klippa bort allt när man väl klipper sig. Så en FET jävla ditt på att klippa sig sällan.

har lite chips kvar ifrån igår, muuumms.. har ju fan varit ut och gått typ 38948093 mil nästan. SÅ kan väl få vara värd detta.
Nu ska min fina pojkvän ringa, sen är får jag väl gå ut och vara social.
PUSSISSAR♥

Måndag

Då var man en måndag mindre under sin skoltid, känns ganska bra att säga så... dock är det många kvar.

Skolar var faktiskt ganska slapp idag, de som var mindre roligt var ju hålet på 2 timmar ENSAM.. japp, moddad som jag är. jäkla skit historia, varför valde jag det?

Och vad ska man göra idag då? borde egentligen plugga och gå ut och gå.. men maten och lite godis + en bra film fungerar väl också? får ta plugget imorgon för orkar  verkligen inte idag.

Nu väntar fiskpinnarna på mig, så jävla gott.. eller hur Carroo??
har ju helt glömt bort ph så får väl bli några avsnitt innan fetto programet.. ska nog äta godis innann jag kollar på de haha!

HA EN BrA KVÄLL; PUSSS♥



Mobilblogg igen

Glömde helt och hållet bort att blogga igår, hade en riktigt myskväll med Andreas så jag njöt bara! Aja.. Nog om igår. Jag åkte ifrån Andreas vid fem och sitter just nu i Örebro, tåget kommer om typ fem min så får skynda med att skriva, ska hinna ta ut en biljett på fritidskortet och be till gud att automaten inte käkar kortet som den gjorde i Kopparberg, men tur att man har en händig grabb som vet hur man ska handskas med sådana där skit apparater :) När jag kommer hem ska jag äta och sova, sen är jag laddad för en till skolvecka? Hoppas jag... pUsS

Mobil blogg

Tjabba tjena hallå! Som mina käraste bloggläsare redan vet så är jag uppe i kopparberg, eller rättare sagt ställberg. Andreas mamma är hemma ett par dagar så vi passar på att umgås, men ikväll åker vi tillbaka till Kopparberg och då är det pizza och skejt? Som gäller kanske. Igår hade jag världens huvudvärk efter en seg skoldag där av ingen bloggning :) Nu ska jag fortsätta att gosa med underbara frasse (Andreas mammas hund) och vara social med spelarna haha. Hörs nog ikväll om jag får tillgång till dator, lite jobbigt att skriva från mobilen haha! PUsS

Iphone 4

okej, har suttit och funderat ett tag om telefonen nu.. men tror jag är redo nu



+

Prestandan på telefon, mycket bättre än iphone 3g som jag hade förut
Alltså så laggar inte spelen och den segar inte alls lika mycket
Skärmen, det är nog de största pluset. Så jäkla bra skärm, färgerna är ur bra.
Blixt på kamera, sakande det på min förra
Kamera där fram också, dock inte alls lika bra som den riktiga kameran
Filmning i HD, hyffsat bra
och självklart designen.
ett stort plus är också att batteriet står i procent nu också
Glas "skärm" på baksidan också





-

Fortfarande inte så bra batteri tid, pillar man med den mycket som jag gör är det laddning som gäller varje kväll annars är det kört.




sen kan jag helt ärligt inte komma på några mer dålig sidor med telefonen, har varit så jäkla nöjd än så länge.
har haft den i ca: 5-6 veckor nu, inte kronglat något alls.

Slutsatsen: en jävligt underbar mobil.






tänkte bjuda på en video ifrån mobilkameran men skiten dampade.... får bli en annan gång
nu ska jag ut och gå, PUSS♥

torsdag

fyfan vad gött att torsdagen är över vilket betyder fredag imorgon och helg! GÖTT

Just nu sitter jag på mammas jobb, hamade här av någon anledning.. ska iaf med henne och handla och får ju någon att cykla hem med, haha.

idag ska jag fan inte gör något, eller jo.. plugga lite lite lite lite. Sen tar jag fan helg.
Måste packa och grejer ikväll eftersom jag åker till Andreas imorgon och jag måste åka ifrån skövde för jag slutar 5 min efter bussen går hem, är det kasst eller är det kasst? och  jag har ulla som inte kommer släppa mig. kul

Någon anonym bad mig gör en recenssion av min iphone 4, och självklart kan jag väl göra det.. så snäll som jag är. Såå om ni är intresserade så kolla in sen då!

PUSSSS♥

dör lite

Kollade nyss på det mest efterlängtade avsnittet av oth, SHIT... men blev inte något klokare, men så underbar serie. Men det suger att jag måste vänta en vecka tills nästa kommer ut om inte mer? hade ju säsongs permiär igår i usa igår och suger att det inte går på tv här förens om flera år känns det som.

Strax så ska jag äta och sen blire plugg, sista rycket för denna vecka hoppas jag.
min mag är så hungirg så det gör ont nu alltså, så lilla mamma får mer än gärna komma hem!

nu har jag ingeting mer att säga till mina kära läsare, men får väl uppdatera senare om jag har något trevligt att komma med. PUSSSSS♥

JUST NU

Nu blir det idol, sen väntar min säng på mig.. gött va?

hörs imorgon, godnatt ♥



döööö hungrig

Sitter här och ber för att mamma ska skynda sig hem, finns ingen mat hemma och jag dör snart?
pappa bryr sig inte ett skit om mat när han kommer hem även fast han kan åka ner och handla, men det står bara STÄDA i hans huvud när han kommer hem och han är ju knappast klar innan mamma kommer hem.

Har varit en helt okej skoldag idag, tisdagar går snabbt som fan.. har både sovmorgon och slutar 2!
Medans jag väntade på tåget idag så var jag inne på smycka och lämnade tillbaka min thomas saba berlock som har gått sönder??! wtf, japp.. det va vad jag också sa. Köpte ju fan berlocken förra veckan, men var inge tjat ens om att hon skulle skicka den till tyskland på reparation... thomas sabo är tydligen tysk?
Råkade också gå in på gina, och det är svårt att inte komma med något ut så råkade göra de idag med.. haha!
Så fick med mig en svart blus hem....... orkade inte ta en bild så fick bli en fin bild ifrån ginas hemsida.

nu ska jag plugga massa, eller först ska jag äta. DÖR SNART  sen är det idol, kanske en promenad? om jag orkar.
PUSSSSSS♥

tror det var en sån? haha


sådär

Kom nyss efter en 1½ timmas promenad med mamma och känner mig lite piggare faktiskt, men längtar fortfarande lika mycket till sängen.... haha

Känns bra att ha varit ute och gått en bra bit nu när biggerst loser strax börjar, haha.. vill ju inte vakna upp och se ut sådär en dag. Min värsta mardröm.... som jag äter nivet

Nu börjar det, sen är det säng dags.. runt 9? UNDERBART

GODNATT ♥




fyfan

är heeeeeeeeeeeeeeeeelt slut efter en otroligt seg måndag, kom hem för en timme sen, hatar att komma hem 5! man hinner ingenting, hela dagen är ju liksom borta.
Så idag orkar jag verkligen inte plugga, inte ett skit..
Ska kolla på tv är vad jag ska göra.

eller just, lovade mamma att ut och gå.. sen sova och kolla på tv!
låter som en bra plan, åh.. orkar knappt skriva så jag slutar helt enkelt.

världens mest onödigaste inlägg, men nu har ni ju något att läsa iaf.
skriver kanske senare om jag somnar och vaknar upp piggare, åh YES sovmorgon imorgon ♥♥♥

PUSSSSSS på mina 7-8 trogna läsare ♥

halllååå

jahap, då var den här helgen också över då.... sitter och tycker synd om mig själv, lite söndags sjunka sådär.
Lämnade av andreas vid tåget klockan 4, inte sådär kul men man måste ju överleva.

Igår så var de kräftskiva hemma hos mig, så hela sälkten var på besök.. jag fick dock huvudvärk runt 11-12 någon gång av värmen i vårat hus, skojar inte när jag säger att det inte var en grad under 35!
Så jag slocknade tidigt, vilket andreas också gjorde.

och vad gör jag just nu?... ja, en bra fråga.. är så äckligt trött, vaknade halv 9 idag av att folk sprang runt i vårat hus så blev inte mycket till sovmorgon denna helgen inte.
jag har iaf halv kollat på john tucket must die, sov nog halva eftersom jag har sett den där filmer runt 10 ggr snart.

kanske ska kolla några ph avsnitt eller duscha först och sen kanske lägga mig i soffan och sova  med min katt, ser jävligt skönt ut kan jag säga. + att det börjar regna när som helst, hur gött är det inte att sova när man har att det regnar på fönsterbläcket?

blev inga bilder ifrån helgen, får väl bjuda på några bilder imorgon!
PUSS♥

14 septerber............

för er som inte visste vad som händer den 14 septerber får nu reda på det.

SÄSONG 8 AV ONE TREE HILL!
japp, då vet ni det.

fredag

Så jävla gött med fredag rent ut sagt, dock så vet man att helgen är över så jäkla snabbt.. men nu ska vi försöka njuta.

Om en timme så kommer andreas hit och imorgon är det kräftskiva här hos mig, så jäkla tråkigt.. men bara att bita i det sura äpplet!

Idag har det inte varit mycket till skoldag, var på någon föreläsning om lantbruk? fattade inte riktigt vad det hade med handel att göra med ändå. Efter det fick vi dra oss ner till o'learys för mat och bowling, jag trodde jag var as kass på bowling.. men tydligen inte, hade en dold tanlang haha! Vann iaf över mathilda, bea och matilda. hahh!

Funderar på att kolla på ett paradise hotel avsnitt innan andreas kommer, men hinner nog kanske inte? får ju fan cykla ner också, spyr......... äckligt kallt ute!

Bjuder på några bilder ifrån bowlingen idag, PUSS ♥

suddiga mathilda















jävligt nice



jävligt snygg






innan slaget



efter slaget....



tja dataryggen
och en jävligt glad matilda haha


Torsdag

Orkade helt ärligt inte ta mig in till skolan idag, programdagar suger och jag var så äckligt trött så tog mig sovmorgon idag och sattar nog istället på att gå till skolan imorgon.

har haft paradise hotell matarhon idag, och har fan bara kollat hälften ännu? helt sjukt.. finns ju typ 1000 avsnitt eller något känns det som!

Bröt tyvärr mitt löfte med att blogga igår igen, men tyvärr.. jag var istället ute och motionerade, plus i kanten till mig.
jag och mamma gick nog i 1½ timme och när jag kom hem vare bara att slänga mig i duschen och sen vare dags för idol. Det är väl idol idag med? tror nog fan det..

Har precis suttit och läst igenom våran grymt tråkiga läxa i inköp och varuhantering.. dock fattar jag noll av frågorna, orden som står med i frågorna finns ju inte ens i texten?? så får nog be min mamma hjälpa mig lite.

ja... vad har hänt mer idag?
ingeting, haha.. räknar ner dagarna nu, 14 septerber är inte långt borta och för er som inte vet vad som händer den 14 septerber borde skämmas........ vill ni veta vad som händer den 14 septerber?..
då får du gå in och läsa senare
PUSSSS♥

onsdag

Kan säga att det har varit en riktigt chill dag idag, har inte gjort mycket vettit..
Vi spelade teater på svenskan idag, har dock ingeting med svenska att göra.. var riktigt kul att se på, mindre roligt att vara med en pjäsen.

Har varit hemma en timme och måste väl dra igång med plugget för nästan vecka, kommer antaligen få mera saker att göra nästa vecka så lika bra att dra igång med allt nu så har man det gjort, smart va?

har lovat mamma att jag ska göra mat idag, helt sjuk jag vet.. men blir pyttipanna. Så jäkla svårt, jag vet haha!
Sen ska jag få med mig mamma ut och gå, lika bra när det inte rengar som det gör 95 % av dagarna i Sverige.

har inget mer intressant att komma med, eller det andra kanske inte heller var så intressant men bättre än ingenting.

HÖRS SENARE, när det hänt något intressant!
PUSS♥


lagom suddig bild ifrån teatern idag..

nyduschad..

Steg precis ut ur duschen så sitter här med min underbara morgonrock, och vet ni vad det bästa kommer att vara ikväll? att gå och lägga sig.. pappa har nyss bytt lakan i mig säng och ny duschad + nya lakan kan ju inte bli bättre.

Om 5 minuter börjar året första idol, och att se nu ibörjan är så jäkla kul!
Jag har också hunnit ut och gått med mamma, så jäkla skönt!
jag har gett upp hoppet på att jag någon gång ska börja springa så istället har jag och mamma kommit överrens om att vi ska gå ut och gå varannan dag nu istället, visst låter det bra?
det största problemet är att vi ska försöka hålla de också ;)

tog väldigt lång tid att skriva de där lilla och nu är det endast 3 minuter kvar tills idol börjar så nu ska jag gå ut och sätta på tv;n... och så lovar jag att blogga imorgon efter min sugiga dag iskolan.. hål på nästan 3 timmar ensam, LOVE IT



PUSSSSS, sov sött ♥

Tisdag

Då var den lugnaste dagen på hela veckan avklarad, inte så jobbigt alls....
Har också suttit med den äckliga samhällen nu i en timme och är äntligen klar?!

imorgon är det den sista jobbiga dagen på veckan sen är det programdagar som gäller, kommer dock suga
balle så har allvarliga funderingar på att skita it!
Får se vad det är vi ska göra för något.

Nu kom mammi hem, ska hjälpa henne att göra mat.
Återkommer!!


ungefär såhär äcklig har jag känt mig idag, ska snart duscha.. jag lovar

samhäll (u)

Får verkligen ADHD nu, jävla skit kuk samhäll............. det är så äckligt tråkigt så jag dör plus att jaginte fattar något, får sitta och ta ut det som verkar viktigt i boken, men det jag tycker är viktigt kommer ju inte olle tycka är vitkigt.. så vill bara spy!


Nu har jag bara 2½ sida kvar av typ 10, men de orkar jag ta mig fan inte göra idag, har ju en dag till på mig så kommer vara lika dampig imorgon också.





Nu ska jag försöka få pappa att övningsköra med mig, PUSSSS♥
(ursäkta dampet)

måndag

Syndade idag.... jag sket i sista lektionen vilket innebar att jag också slapp 3 timmar hål ENSAM.
Som straff för detta så måste jag sitta och plugga hela kvällen, har två arbenten nu på två dagar. UNDERBART

Vi fick också reda på idag att våran såkallade nollning blir inte av? för 1;orna får åka till laget 157 och inte v 2;or??? känns ju jävligt rättvis............................ blir lack

Nu har jag kollat på min ph avsnitt för idag så nu ska jag börja med samhälls skiten, fattar inte ens vad det är för ämne jag ska skriva om.. så får nog bli lite mammi hjälp ikväll, om jag skyndar mig så kanske jag hinner köra lite.
grymt suugen!

ha de gött, PUSS♥

i brist på fantasi så får ni en ren! :)

dags att ta tag i livet

Får ta tjuren i hornen och börja skriva lite mer, men i helgen har jag faktiskt varit upptagen.

Fredags så kom Andreas in till skövde och följde med mig till synoptik för synundersökning och jag körde hem?!
Helt galet, jag var nog lugnare än mamma och andreas tillsammans. haha!
Vid sex så kom Hanna min kusin och hennes pojkvän som går i andreas klass, vi hade en myskväll!

Lördag var det uppstigning klockan 7 för liseberg stod på planeringen, var inte alls mycket folk på förmiddagen men framåt 2-3 var det kört, var äckligt mycket folk när vi skulle äta och ville bara dö.......


I söndags så var det stor sovmorgon, sen låg jag och andreas framför tv precis hela dagen..
När andreas hade åkt hem så var jag mamma och pappa ute och körde, gick faktiskt riktigt jävla bra tro det eller ej! 

Och nu sitter jag på en näthandel lektion och dör lite, så jävla tråkigt..
Hungrig och vill hem. Men jag är jävla duktig och kämpar.

Nu slutar vi typ, PUSSS♥

onsdag

jag har aldrig någonsin i mitt liv varit så blöt som jag var idag när jag hade cyklat ifrån bussen..
hann med två bussen idag vilket är ett stort plus, inte kanske att man kommer hem 45 min tidigare men att man slipper den sega väntan.

Jag har hunnit med mycket idag ska ni veta, när jag kom hem så gjorde jag mat, jag har hunnit plugga, hunnit köra bil, hunnit gå ut och gå med mamma. De ni! 
Och om 20 min ska jag kolla på rockbjörnen.. får se om ögonen orkar vara öppna genom hela programet!

Skulle också vara trevligt att ens pojkvän ringde innan också, men det kan man ju nästan glömma :)
men kanske skulle försöka hinna duscha innan 8? får se..

PUSS♥

RSS 2.0