går i ide

Så äckligt tråkigt väder, och så ska de vara hela veckan? blir så less...

Just nu står andreas i duschen och vi har inga planer alls för idag vi ska väl bara ligga vid tv och gosa. Går ju inte att vara ute alls.
Jag saknar min mobil så jäkla mycket haha.. allt är där i, så fort jag har tråkigt så är jag och pillar på den och nu är den borta. jag hoppas verkligen att den hinner komma tillbaka innan onsdag, annars har jag ingen musik när vi ska åka tåg till Malmö.. kul!

Nu ska jag gå och fika haha.. PUSSS♥

göteborg

Igår så var jag och Paulina i Göteborg, har nog inte varit i göteborg på hur länge som helst haha.. kände mig som en vilsen höna där bland allt gothia folk!
Tur att jag hade paulina med mig, dock så hade jag ju inga pengar eftersom jag glömde mitt bankkort hos andreas. Smart madde :)

Paulina handlade på och jag hittade så mycket snyggt så att jag ska handla sönder när jag åker till malmö på onsdag!

Strax så ska jag ut och övningsköra med pappi, andreas skulle kommit klockan tolv men alla vet ju att sj inte kan passa tider så han är ungefär 1h och 15 min sen hit! :) Men är glad för att inte jag åkte till honom haha, han har alltid sådan tur att tågen aldrig är sena när han åker men när jag åker så är det alltid sent..

Ingen sol idag heller får hoppas på att det är varmt ute, var as kallt hemma igår och ap varmt i göteborg så paulina och jag var ju nästan klädda för vinter och dog i göteborg haha!

Nu ropar pappa, önska mig lycka till!
PUSS♥

hemma

Nu ska jag vara ärlig, det var så förbannat skönt att sova i min egen säng inatt har ju inte gjort det på ett bra tag!
Som ni kanske fattar så kom jag hem igår ifrån norrland, har haft det riktigt bra. Mycket skog och mycket mygg, men vad förväntade jag mig?

Om 1 veckan så åker vi ju till andra änden av sverige men tåg denna gången också haha!
Så detta sommarlov har jag nog varit nästan i hela sverige.

Idag så har jag varit i skövde och lämnat in min älskade iPhone, den bara cpar så jag ber att det går snabbt och att jag får en ny. Efter jag hade lämnat in mobilen mötte jag upp saknade sandra och bea! :)
Vi gick på stan och åt lunch, (pizza) haha.. lät finare och säga lunch!

Snart så ska jag cykla med mamma ner till konsum och köpa lite godis sen sätta på lite oth, mår dåligt över att jag får vänta tills den 14 september innan jag får fortsätta se på säsong 8!

Nu ska jag ta och bli bättre med min blogg nu när jag är hemma, vi hörs senare PUSS♥

ops..

Var ett jäkla bra tag sen jag bloggade, haha.. men har varit så jäkla trött efter jobbet + att det varit så jäkla bra väder så får ju dåligt samvete av att sitta inne vid datorn. Är ju bara 1 månad om året det är fint ungefär! haha
Just nu sitter jag hos min handikappade pojkvän som har skadat sin fot, så nu är jag mer personlig assistent än vad jag är flickvän, ikväll rättare sagt vid 7 så åker vi emot Arvidsjaur där Andreas mamma bor nu för tiden :)
Vi ska åka tåg precis hela natten, är lite orolig för de där.. haha, tror inte jag kommer sova något.
Nu har Andreas varit i duschen jävla länge, borde nog gå och kolla om han lever.. han kanske har ramalt! skulle inte bli förvånad haha :)

PUSS, blir nog jäkla dålig uppdatering ingen tills jag kommer hem igen eftersom jag inte har något dator där uppe. 
Men nu vet ni att jag lever, haha ♥

RSS 2.0