onsdag

ganska slö dag i skolan måste jag säga, sista lektionen som är löjligt seg annars på 3 timmar hade vi bara redovisningar och sedan fick vi dra oss hem vilket ledde till 2 tåget! 

Nu har jag precis ätit, var så äckligt hungrig så nu är jag istället så mätt så jag nästan spyr! 
Snart kommer andreas hit, känns cp att skriva det en vanligt onsdag.. men han är påväg hem ifrån gbg så han tar liksom vägarna förbi med hans farmor och farfar. Känns mysigt, har saknat honom massorrrrrr! 

Sedan ska jag fortsätta mitt pluggmarathon, kul
POUSSE♥

kul att inte vara myndig

fruktansvärt roligt att inte ha fyllt 18 än när alla ska till olstorp ikväll och jag får sitta hemma och tröstäta, de som suger mest är att detta kommer hålla på hela jävla sommaren!?  redan tröttnat, dööööör
nu ska jag snart kolla på i rymden finns inga känslor. ha en bra kväll, ta med er måtta
puss♥

lööööööööööördag

det är lördag och jag är uppe med tuppen känns det som, vaknade typ 9 och kunde självklart inte somna om..... hatar mig själv för att vara morgonpigg! 

men nu ska jag springa in i duschen för att vid tolv kommer Caroline och Paulina och hämtar mig för att de ska shoppa i skövde, och jag ska hänka för att gloooo.. pengarna är ju slut liksom. Men får fjäska för mamma lite så kanske hon vill ge mig någonting hihi
När jag kommer hem ska jag 1. köra bil 2. plugga........ och återkommande ligger imorgon 
nu ska jag duscha och göra mig fräsh igen, PUSSSSS ♥

fredag

idag är det fredag om någon har missat det, så jäkla skönt med helg!! 
vi räknade ut idag att vi har exakt 9 skoldagar kvar plus 4 eller 3 prakikdagar, rätt gött.. men när man kollar på hur mycket grejer man har kvar så fattar man inte hur det ska gå till egentligen haha!
Idag gjorde jag min sista del i matten, SÅ JÄKLA GÖTT..... så nu är äntligen den där äckliga matte A avklarad.
det firar jag och pappa med pizza andra dagen i rad, hihi.. kommer bli tjock! 
om någon undrat varför jag inte har bloggat på ett tag så är det så att jag har pluggat matte 24/7 nu ett tag för att klara det där jäkla provet. 

Ikväll ska jag på 70 års kalas och bara ligga hemma och dö hela helgen med att mitt plugg. älskar skolan
nu ska jag köra ner och hämta vår pizza, gött mos.. äckligt hungrig!
åt bara lite jordgubbar i skolan hihi gott vare
ha en bra freeeeedag PUSS♥

lördag

skönt med helg igen, veckorna går så snuskigt snabbt? men jag klagar inte, är väl fyra fem veckor kvar nu eller? 

Andreas har dragit iväg för att jobba hos sin farfar, jag kände att jag inte orkade så jag stannade hemma och ska kolla igen alla bb avsnitt jag missat i veckan! Grabben min fyllde ju 18 igår så det var lite kalas hos hans mamma och idag är det kalas hos hans pappa. Jag gav honom en klocka, som jag själv tyckte var fin.. men han glömde den hos hans mamma så börjar fundera på om han verkligen tyckte om den? haha
Vad händer ikväll dåå? jag hoppas på bra väder så man kan vara ute, men det tror jag inte riktigt på.. mulet och kallt här idag. Nu ska jag kolla på big brother och sedan kanske de kan bli några 90210 avsnitt.
Ha en bra dag, PUSS♥

GRATTIS

grattis till körkortet! ♥
bilden är ifrån skolavslutning i 8:an, haha.. gammalt är bäst har jag hört

onsdag

vaknade upp utan feber, huraaaaaaaaaa! men är fortfarande rätt dåligt seg i hela kroppen, men efter ett par alvedon och en dusch så är jag som en ny person.. Så jäkla skönt att det inte var mer än en febertopp, hade aldrig orkat med en förkylning typ haha.

idag ska jag bara ta det lugnt, men att sitta med alla dessa inlämingar orkar jag inte idag.. även fast jag verkligen måste. Funderar på att gå ut en sväng, de kan ju inte vara faligt eller? måste nog ringa min moder och fråga, haha
ha en suuuuuuper bra dag och njut av den sista dagen av värme på någon vecka. PUSS♥

då va det dags igen

är någon förvånad över att jag har feber?........ Blir så lack, det är alltid jag som blir sjuk! Men jag ber till mina gudar att de bara är en feber topp så att jag mår jäkla mycket bättre imorgon. Om texten blir konstig så är det för att jag bloggar ifrån min kära mobil, datorn orkade jag mig inte upp till. Också kul att bli sjuk när mammsen är bortrest och man har en far som har noll empatil! Saknar min mammi dagar som dessa.. Haha

robin förstörde min dag


pizza och bokföring

mamma mutade mig lite med pizza idag för att jag skulle göra någon bokförning, jag har ingen skolanda alls längre.. jag skulle liksom göra allt för lite looov! orkar inte mer..
men nu är jag iallafall gjort vad jag kunnat, läst och gjort alla uppgifter och nu får jag helt enkelt bara hålla en tumme. jag ska strax kolla på 90210 och sen ska jag lägga mig. Insåg också nyss att jag inte behöver lägga ner tid på att duscha idag, har ju bad imorgon. låter ganska jobbigt i mina öron, men känner mig lite tvingad till att vara med..
har väl ingenting annat roligt att komma med, känner att mitt liv suger just nu.. påväg in i väggen tror jag.
får väl se om jag lever imorgon, PUSS ♥

tisdaag

tog mig en ledig dag idag, (skam på mig) men jag har njutit ska ni veta!

har suttit och kollat 90210 nästan hela dagen och ska snart börja med bokföringen, sket i det igår för jag orkar verklinge inte.. vill göra de samma idag men MÅSTE. dör lite 

har liksom inte gjort någonting idag så har då heller ingenting att skriva haha, men jag lever livet här framför min dator och efter att jag har kämpat bokföringen ska jag gå tillbaka till min pärla.

nice väder är det iallafall, eller inte..
PUSS♥

mååååndag

detta har nog varit den lugnaste måndagen på riktigt länge, slutade ju dock 1 så ganska inte är så konstigt! 
fick tillbaka två prov idag, klirrade hem ett vg på de ena som jag verkligen inte trodde sedan överträffade jag mig själv igen och fick g på pyskologiprovet som jag var 100% på att jag inte skulle fixa. CRED TILL MIG 

efter att jag varit vid ungdomsmottagningen så åkte jag direkt hem till datorn och har tyvärr fastnat här till nu.. måste börja plugga bokföring. Förstår mig inte på de där riktigt så måste lägga ner lite själ i de nu.

Ska ta en dusch snart och inviga min nya inpakning som jag köpte igår och även dränka mitt hår i silverschampoooo. Efter det så hörs vi igen, har lovat mina trogna läsar (som jag inte alls känner, eller?) att blogga bättre och nu jäkla ska jag hålla skiten.

PUSSSS♥
fin fika bild ifrån i torsdag!

valborg


RSS 2.0