Arguineguin, kanarieöarna

dra väl med andreas till kanarieöarna om en vecka, jag bara älskar snabba bokningar♥



godmorgon

vaknade för ca en halvtimme sedan, och är fortfarande inte helt vaken.. vet inte vad det är med mig längre förut så sov jag bara til 9-10 och var as pigg direkt när jag gick upp..... men jag får väl slänga mig i duschen så jag vaknar till lite. 

Idag så ska jag åka upp till min fina pojke, men innan det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag antar att det blir några pretty little liars avsnitt, är den nya serien jag kolla på, eftersom alla jäkla serier har uppehåll i usa förutom denna! så det är väl liksom perfekt! längtar sååååå tills september när gossip girl, 90210 och one tree hill drar igång igen. fast one tree hill ganska inte kommer igång förens i januari? ja, det är lite konstigt. 


Nu ska jag duscha... vi ses mina kära ♥


ombytesdags

har som jag berättade redan igår varit i skövde idag en sväng och träffade mina underbara vänner. Men den där idioten som är i kosovo i fyra veckor kan ju sticka, (du vet vem du är). Vi andra som är i sverige har planerat in en tripp till göteborg nästa vecka, perfa.. jag som har så mycket pengar. Men det är ju sällsakpet som räknas eller? 

nu ska vi strax på "kalas" eller vad jag nu ska kalla det, vi är bortbjuda till våran granne så jag måste börja göra mig i ordning nu tycker jag. Igår så skaffade jag mig också instagram så om det är någon som vill följa mig där så varsegod  heter då madeleneeriksson ganska logiskt. om någon inte vet vad det är så är det en iphone app som man lägger upp bilder på direkt ifrån sin iphone.
ha en bra kväll, over and out. PUSS

lång dag

har varit på ullared hela dagen i princip.. kom hem för en liten stund sedan och har precis lyckats packa upp alla mina grejer som jag köpt. Det blev bla. skal till min telefon, headset, fm-sändare, nagelack, nagelfil, baslinnen, kylplatta till min 180 graders dator, mjukisar och ett par björn borg shorts på MQs stora rea! hm.. frågan är om jag fick med allting. Får väl återkomma imorgon om jag glömt någonting. 

Nu ska kvällen avslutas med lite chips och de engelska wallander på 4;an om typ 20 minuter. 
Imorgon ska jag in och träffa fina flickor på stan och sedan är det kalas på kvällen så en fullspäckad dag där också.. 

Hoppas ni alla har haft en finfin dag, för det har jag. PUSSS♥

blondi

har suttit hos friösren sedan halv 4, men nu är jag iallafall blond igen! eller.. ett tag till, tills utväxten kommer igen! 

och vet ni vad jag ska göra imorgon? ULLARED!!! jajjemensan, imorgon ska de inhandla en väska och lite små skit. Jag ska upp klockan halv sex och sedan ska jag köra dit.. vi lär väl hamna i diket!

har ingen mer viktigt info att komma med, ska äta chips och dipp snart till en film och sedan är det väl läggdags? får ont i magen när jag tänker på att jag snart kommer gå upp den där jäkla tiden varje dag snart igen..


såhär kul kan man ha på tåget hem


LISEBERG





min vinst!!!


tips

tänkte tipsa er om världens finaste låt, man ryser så jäkla hårt av hennes röst och så är hon så himla vacker.
här är videon, så KOLLA:
http://ryanseacrest.com/2011/07/13/watch-demi-lovatos-music-video-for-skyscraper-video/

hemma

kom nyss hem efter en lång dag ute på vägen, haha.. nästan iallafall. Mamma fick ett infall imorse och tyckte att vi skulle åka till vingåkers outlet vilket vi gjorde. Hittade hur mycket snyggt som helst men dock hade jag ju inga pengar, men min snälla mamma var där och pröjsade.
Köpte ett par tiger jeans, en midjekjol och en rollingstone tröja utanför fanns det ett hur stor scorett som helst så där fick det bli ett par nya sandaler också! så nu ska jag inte behöva shoppa mer på ett tag haha

nu ska jag slå på en film och bara ta det lungt, är rätt dåligt trött..... hoppas ni har haft en bra dag!
pUSS♥

outfit

jaha, tänkte vara en trogen bloggare och lägga upp dagens kläder och här har ni dom!

städade ur mängder med låder som det var gamlat smink i igår och där hittade jag två riktigt snygga läppstift faktiskt och här får ni också se dom!

10 juni 2011

ja, igår så hade jag mindre roligt.. kan jag säga, va på kalas för min farmor ifrån klockan 3 till 9. Men vad gör man inte för sina släktningar.... man vet ju faktiskt inte hur länge de kommer att leva. 

vad gjorde jag mer igår? jo.. mamma satte en diagnos på min hårbotten, tydligen så har jag fått något som heter skorv? det har tydligen små bebisar ifrån 1 år till 1,5 år. och hur fan har jag lyckats få det då?...... mamma säger att jag har suuuper torr hårbotten så mamma behandlade min hårbotten med olja, hade lagom fett hår efter det.. men det blev bättre, så idag så får väl mamma behandla mig igen haha. 

Ska också snart kolla på fotboll, är faktiskt någon semifinal i dam VM så kan bli intressant.. men nu är det ett avsnitt av pretty little liars som gäller!
Om det är någon som är intresserad av ett blont löshår så hör av er, endast använt 2 gånger och nu är jag inte riktigt så blond så jag kan använad det heller :) HÖR AV ER

regn åter regn

jaha, då var de fina vädret över för den här gången! Har varit ute och gått med mamma en sväng i den äckliga åskvärmen, och nu när vi precis kommer hem så börjar det regna.. antar att det lär komma åska också är verkligen helt svart ute. 

Nu när det är kasst väder ska jag försöka få med mig pappa ut och köra, körde ju enda till skövde igår så måste fortsätta hålla i gång. har ingenting mer intressant att komma med, så ha en bra dag i regnet. PUSS♥

torsdag

fick sitta ett tag och fundera över vilken dag det var... haha, man blir helt förvirrand när man är ledig.

Idag har jag varit i skövde en sväng med mamma, fick köra dit och en liten bit hem. Träffade även matilda och vi tog oss an att sket jobbigt träningspass.. 

När vi kom hem så lagade kocken madelene tacos åt min lata familj, men ni skulle bara veta hur gott det blev har typ varit sugen på tacos konstat i 3 veckor och idag hände det. 

Nu har jag suttit i solen några timmar och nu är det dags för en film och sedan hawai five-0, sen kanske jag ska kolla på dom sista avsnitten av 90210... känner ågesten inom mig, tror jag har 2 avsnitt kvar. 
nu ska jag sluta babbla och visa er mina naglar som jag satt och pillade med igår kväll.. har faktist riktigt fina naglar nu iallafall på vänsterhanden den jag inte gör något med ;)
as bra bild, vet




home

nu är jag hemma i lilla töreboda igen, eller jag har varit hemma i några timmar men har kollat på fotboll men nu har jag tröttnat. Att kolla på fotboll på tv är ingen hitt om det typ inte är vm final eller något. Nu ska ni få alla bilder jag har tagit under veckan, är inte så många men några är det iallafall.

Imorgon ska jag till skövde och träffa matilda, och vi ska kötta hårt på gymmet.. eller? ja, ska försöka iallafall
joffe och andreas

måndag

va ju ett tag sedan jag bloggade, ursäkta mig.. men jag har haft mycket att stå i... eller ingenting, men jag har en pojkvän som är gift med sin dator så det blir inte många stunder jag får ensam med datorn. Men nu är han ute och tvättar deras balkong som han senare ska olja in. Men jag hoppas verkligen han inte gör allt idag för det pallar jag inte, orka heller inte hjälpa honom. Han får pengar för det och om jag hjälper honom får jag inte ens 5% så jag skippar ;) 

Jag funderar på att slå på ett avsnitt av 90210 medans andreas håller på, har typ 4 avsnitt kvar så jag känner lite ångest... pallar inte vänta tills september på alla jäkla serier. på tal om det så har jag och andreas börjar kolla på en serie som bara vi ska kolla på när vi är tillsammans haha, och det blev prisen break inte riktigt min stil på serier men det är faktiskt riktigt bra! 

nu blir detta ett as tråkigt inlägg eftersom jag inte har några bilder och massvis med text, men det kommer en rejäl bildbomb när jag kommer hem ska ni veta. Har ju trotts att en mobil nu.. hihi
ha en fiinntt PUSS♥

RSS 2.0