snopp skola

idag har jag fått ca 4 prov.. känner hur min vår försvinner och hur jävla stressad jag är...............................
är så jävla hungrig också och har huvudvärk, om ni inte vill läsa när jag klagar så ska ni sluta läsa nu

efter att jag har ätit så ska jag sitta med kuk svenne, åhhhhh.. sedan måste jag öva inför redovisningen som vi har imorgon, tror ingen i min grupp har någon aning om någonting visst låter de bra? 

+ att jag vill hinna kolla på veckans oth avsnitt och kolla på gårdagens bb, hur fan ska jag hinna? 

nu ska jag dö, hörs

naglar

som mina trogna läsare troligen redan vet så gjorde jag akryl naglar för typ 3½ vecka sedan, och igår så fick jag för mig att ta bort dom eftersom de såg totalt förjävligt ut. Kom fram till att det inte var så bra att slita bort naglarna, slet nästan bort mina riktiga.........

jag använde till och men bensin för att försöka få de att släppa, men hjälpte de? nej inte ett skit. 
de va bara att slita och dra vilket resulterade i totalt förstörda nagalar.. det finns bitar kvar på varje nagel som inte kommer gå att få bort, så jag har försökt att fila ner de så det inte syns så mycket så får de helt enkelt växa bort. 

Känns ju kul att jag ser ut som en jävla nagelbitare, jag som alltid brukar ha hyfsat fina naglar har nu dom fulaste i Sverige, känns ju mindre roligt..




svenne kan dö

åhhhhh, jag och alla andra på hp har läst boken svenne och jag lackar ur nu. jag ska skriva något jävla PM tills på torsdag.. det var ca 3 veckor sedan jag läste ut boken visst kommer jag ihåg typ handlingen men tobbes jävla frågor är ju cp, man måste verkligen kunna boken helt utantill tydligen? jag fattar nada, och vad fan vill författaren med boken då? berätta att man inte ska starta ett jävla nazze parit?! 

kanske ska ta lite 1:a världskrig istället, känner mig lite mer för krig just nu. Min dag suger, jag behöver godis. 
hoppas ni har det bättre än jag, PUSS
ps. bli aldrig sjuk

längesen

nu var det faktiskt ganska längesen jag bloggade, men nu är det dags igen.
Idag är jag ledig som alla andra tisdagar.. eftersom jag fortfarande inte har någon praktikplats men eftersom jag ligger ganska mycket efter i skolan nu så är det ganska bra att ha en dag att ta igen de mesta på. Dock så har jag fått världens jävla huvudvärk... inte attt leka med.

Så för jag att göra något åt detta så måste jag ta en dusch och sen gå ut och får lite luft, behöver handla korv så jag kan göra någonting att äta. Satt nyss och kollade på de två big brother avsnitten och jag ska nog fan följa det iår alltså, verkar kunna bli riktigt grymt! 

nu ska jag ta mig en dusch, hööörs väl senare PUSS ♥

hos pojken

sitter nu nyvaken hemma hos andreas, grabben har ju som sagt inte lov men han slutar klockan 1 så är ju ganska lungt ändå liksom.. Jag ska strax slänga mig in i duschen och sen ska jag kolla på någon film sen är nästan andreas hemma! 

Igår när jag kom fram hade jag och andreas en riktig myskväll, eftersom vi inte träffats på nästan 3 veckor så var det ju ett bra tag sedan vi myste. 
Nu ska jag läsa klart alla bloggar sen ska jag ta mig en dusch, PUSSSS ♥

ikväll skulle vi  tydligen ut också.. kul när man kan dricka och så :)

trött tjej

borde egentligen ligga kvar i sängen eftersom jag fortfarande har huvudvärk.. men om jag ska hinna med allt innan tåget går om 4 timmar så lär jag börja ta tag i mitt liv! 

ska duscha, raka bena, packa, laga mat och tjata på min mamma så hon kör ner mig till tåget.... ingen större lust att gå ner! dags att göra något åt saken, skriver troligen innan jag hoppar på tåget! PUSS♥

huvudvärk

har världens jävla huvudvärk........... huvudvärk är ingeting att leka med och jag har det allt för ofta.
Ska snart ta mig en dusch, orkade inte de tidigare idag och hoppas nu på att huvudvärken också ska försvinna.. annars blir det läggdags jävligt tidigt. 

och vad har jag gjort hela dagen? jo jag har kollat på film, kollade på en film som caroline tipsade mig om för ett tag sedan, charlie st. claud.. riktigt bra faktsikt, varning för tårar! sedan kollade jag på en tårfavorit, the last song. Så jävla fin film alltså... hade någon varit hemma så hade nog folk undrat om jag inte var riktigt kolk.. blev som sagt en hel del tårar! 

rätt tråkigt snygg kille också 



vaken

jag är uppe och ska bara ligga och dö idag känner jag.. funderar allvarligt på att ta mig en promenad till konsum eller något för lite godis till mitt döande. 

har inte så mycket att berätta om mitt liv, imorgon åker jag till andreas som jag snart inte träffat på tre veckor??! 
ska bli riktigt mysigt, suger ju att han inte har lov dock.... 

nu ska jag väl dra mig mot duschen och äta lite, så äckligt hungrig!
PUSSIS♥

skövde

kom nyss hem efter en heldag i skövde med min moder.. 
vi började dagen på arena för lite simning, va ruggigt skönt och har fixat mig sånt där actic grej där med så nu är det bara fritt fram och simma för min del! 

efter simningen så gjorde vi stan och elins esplanad, så jag är lagom trött i benen nu. Hade taggat as mycket shopping men hittaade fan ingenting i klädväg? köpte mig en bh, trosor och en ring, inte likt mig! 

men de bästa var att när vi kom hem alltså nyss så hade mitt nya skal till min telefon kommit, och grymt snyggt va de faktiskt.. är dock inte rädd att pärlorna ska åka av känns ju inte som världens bästa kvalité men man får helt enkelt ta det lite lungt. 

nu ska jag kolla gossip girl och sedan kolla one tree hill är rätt så trött ska ni veta klev upp halv 8!! 
PUSSS♥
visade min braiga sida idag med :)

kan vara de roligaste på länge

http://www.youtube.com/watch?v=TY1yVALvMP4
snoppvideo

mååndag

första dagen på lovet, men för mig känns de inte riktigt som lov måste jag säga.. 

jag ska strax gå ner till fina töreboda centrum för att luncha med mamma, dock blir det inte mycket till lunch eftersom vi ska äta påå baggan då blire alltid fika för madelene istället. 

idag är det ju alla hjärtansdag, tycker det faktiskt är ganska tramsigt.. och iår firar jag det helt jävla ensam också, kul. Får gå in på ica och köpa chocklad till mig själv sen, låter ganska gott om jag får säga det själv! 

När jag kommer hem så blir det filmtittande på hög nivå, ska bara lägga mig och dö i soffan, alla är välkommna att joina..... nu ska jag slänga upp mitt hår, PUSSSS♥
kände för att visa upp min snyggare sida idag

snäll tjej

följde med pappa och panade flaskor nyss, 95 kr rikare är ju aldrig fel.. och nu sitter jag i köket med min lilla pärla, kan ju inte sitta i mitt rum när det blir sol, dags att byta plats på mitt skrivbord kanske? 

orkar egentligen inte sitta hemma men suger att jag inte riktigt har ork till typ någonting? haha.. blev en kass mening men ni fattar liksom ändå

nu ska jag kolla gossip girl, ska njuta av de sista avsnitten.. vad jag har läst så ska grabben som spelar chuck bass hoppa av?! då blir jag riktigt lack alltså, han är grym 


ha en bra söndaaag, PUSS♥

kallt som fan

är löjligt kallt ute nu igen? jag trodde seriöst att vintern var totaly over...... men så fel man kan ha!

har inga planer på att gå ut i 13 minus, gick en kortis sväng med mamma i 7 minus och jag tyckte de va kallt som fan. Men så fort jag gör något så måste jag också äta något direkt efter, är inte sådär kul.. min matlust är fortfarande inte världens bästa men jag kan iaf äta utan att få kvälvningar! 

jag har inte riktigt förstått mig på att vi har lov nu eftersom jag varit ledig i en vecka, men då har jag lite chans att ta igen det jag missat....... men med vilka böcker då? lackar ju ur på skolan. Så därför kommer jag inte ta tag i någonting förens skolan börjar igen, inte mitt fel att jag blev sjuk.. de va gud


nu ska jag kolla mina sista gossip girl avsnitt för imorgon kommer de ett nytt!
PUSSSS♥



gott skratt

snor den av albanis... så jävla kul

A blonde decides to commit suicide by hanging herself so she goes to the park and....2 days later a man is walking in the park and sees the blonde hanging on by a rope tied to her stomach. So he says "Ain't that supposed to be around your neck". And the blonde says "I tried that, but I couldn't breathe


hahahaha, känns ju skönt att ingen kan säga någonting längre!

ut i solen

nu ska jag följa med mammii ut i solen, men just nu är solen så in i helvete jobbig
jag låter bilden förklara varför..

jag kan äta!!

jag har ätit två måltider nu utan nästan må illa någonting alls.. det går inte att beskriva med ord hur skönt det är.
tyvärr så har jag dock gått ner 5-6 kg vilket inte är så bra.. ligger just nu någonstans på 44-45 kg! Så jag ska äta upp mig under lovet. men idag ska jag dricka cola och äta godis, hur gott?!! godis är ju mitt andra namn 

Nu ska jag duscha och ta på mig riktiga kläder och sminka mig, har inte gjort det på över 1 vecka nu.. kanske ska gå ut också? kanske inte ska hoppas på för mycket.. sist fick ja "återfall" eller vad fan man ska säga.

har 3 älskade gossip girl avsnitt kvar, vill egentligen inte kolla för jag hatar att behöva vänta en vecka på nästa avsnitt.. men det är de väl värt. 

nu väntar duschen, PUSS♥



lackar ur

medans jag varvar spy,mat,gossip och sova så fick jag mig ett rejält skratt iaf!

kunde ju inte sagt de bättre själv. hahah intern skämt på hög nivå

fuck my life

Tänkte kämpa in ett inlägg nu så ni får uppdate om att jag lever.. Livet suger verkligen just nu, jag har haft 39-40 graders feber sedan i torsdags men idag har jag bara lite grann! Nästa problem är orken, den finns inte alls. I lördagsnatt var jag så nära att tuppa av när jag skulle hämta vatten, kul? Nää.. Sen har vi hostan som dödar mig. Men det största problemet är att jag inte äter.. I torsdags/fredags hade jag bara ingen matlust men nu KAN jag inte äta :( så fort jag får en matbit i munnen mår jag så jävla illa! Nu kom mamma hem med mat, om något ser cp ut så bloggar jag ifrån mobilen! Pusss

så jävla sjuk

så jävla kul att jag gått och blivit sjuk igen? sitter här med 40 graders feber så ni kan ju ungefär gissa hur jag mår.

legat i min säng ända fram till nu, mår så kasst så jag inte ens orkar kolla gossip girl.. då är man redigt sjuk,
och så smart som jag är så glömde jag sjukanmäla mig också, eftersom jag legat och dött i min säng.. bra jobbat madelene. 

jag ska nu dra mig tillbaka till min säng och dö lite i den, så jävla kasst att vara sjuk när man är hemma själv... jag behöver någon som passar upp mig?!  så nu får mamma ta och komma hem snart.. min mamma är bäst att ha när man är sjuk!! 

hörs väl senare om jag inte dött, jag hoppas VERKLIGEN att feber är borta tills imorgon eller lördag.. jag som hade planer liksom.. PUSS♥

gossip girl bubbla

har absolut ingenting i skolan just nu så jag sitter här hemma med vit chocklad i min gossip girl bubbla.. tänkte ta och se de sista oth avsnittet som kom ut idag också innan jag drar mig mot sängen.

Kommer bli jävligt hårt att gå upp imorgon efter att ha gått upp klockan 9 två dagar i rad? men efter imorgon tar jag helg och denna helg vankas det festligheter för mina två 18åringar! + lite bio mys med matilda på fredag. tror det kommer bli en bra helg!
om någon vill veta så ramlade jag och nästan dog utanför vårt hus förut när pappa och jag skulle ner till ica.. aldrig blivit så rädd i hela mitt liv..... för er som har varit hemma hos mig så vet ni hur våran uppfart ser ut, den lutar och under trappen så rinner de vatten ner för den lutande uppfarten och sen fryser de i backen? den som byggde vårt hus var inte så smart. Hann ta ca 2 hundradelar ifrån att jag klev av trappen tills jag låg på marken, trodde allvarligt att jag bröt benet eller något och vem tror ni inte står och skrattar jo min fader? jag fick as ont och låg i chock ungefär.


om inte någon förstod min fina historia så får jag ta den en annan gång, det var faktsikt min första riktiga vurpa jag gjort iår...
nu återgår jag till min gg bubbla. PUSS♥
dessa människor gör mina dagar nu för tiden

naglar

hemma nu efter en lunch med bea och matilda och fix av mina naglar.. blev riktigt bra!
nu ska jag läsa bok och sedan blir det lite gossip girl!
före
efter

ledig

sitter här i min underbara morgonrock nästan nyvaken känn♣s rätt skönt att säga så eftersom alla andra är i skolan eller på praktik och sliter! själv har jag ingen praktikplats än så jag chillar sönder istället..
ska strax börja göra mig iordning ska åka in till skövde vid tolv och luncha med födelsedagsbarnet beatrice!! GRATTIS IGEN ÄLSKADE DU ♥
efter att vi har ätit så ska jag ta mig en sväng på stan och fixa mina naglar klockan 2, ska bli så sköööönt! har velat göra de länge men pengar räcker liksom inte riktigt till, så himla konstig va? jag handlar ju aldrig något liksom...
nu ska jag ta tag i mitt utseende lite kanske, hörs när jag kommer hem igen. PUSS♥
bjuder på några snygga bilder på födelsedagsbarnet!
hoppas att hon är gladare idag ;)

RSS 2.0