klockfan

jag hatar verkligen när man ställer om tiden och donar.. kroppen blir helt cp och ja!
så jävla kasst att jag gått och blivit förkyld, kan inte ligga ner för då blir båda mina näsborrar täpta och jag får panik.
Därför sitter jag här helt enkelt och lyssnar på när min grabb snarkar som in i helvete, är rätt dåligt hungrig så har planer på att gå ner och äta lite.. men verkar inte vara någon annan som är vaken här heller så jag tror inte jag går ner riktigt än! 

Funderar på att gå och väcka andreas, men grejen blir ju den att han är helt efterblivien hela dagen då... men här tänker jag ju inte sitta till klockan 12?! juste... är klas här idag också, andreas pappa och hans lillebror fyller år så jag kommer hem sent idag. så blir inge mer bloggning idag iaf, andreas tycker det är töntigt att blogga så jag får aldrig liksom göra det när han är vaken! 

ha en skööön söndag och hoppas ni inte har så mycket söndagsångest.
PUSSS♥

glömde ladda upp en bild vafan

enda bilden andreas hade på hela datorn, så jaa.. jag bjur på den helt enkelt!

fredag

rätt så dåligt gött med fredag.. 
och just nu sitter jag och chillar base vid andreas dator medans han spelar cs med sin 4:a åriga bror, rätt dålig grabb! 

Jag sitter och taggar ica, så äckligt godissugen så det är nästan lite otäckt...... och för er som undrar så KLARADE JAG MATTE PROVET IDAG, FYFAN VAD SKÖNT OCH FYFAN VAD ÅHH GÖTTT, bara ett prov kvar nu, sen klirrar jag in ett g i matte a! 

eftersom mina kära vänner klagar på min bloggning så ska jag lägga ner min skäl i detta nu, bara så ni vet klagmajjor! 

nu ska jag gå ut och tjata på andreas, vill till ica och det är NU.
PUSSSIS ♥

torsdag

gårdagen var mer än lyckat måste jag säga, en riktigt grym dag! 
har typ 1000 bilder, men hinner tyvärr inte lägga upp dom nu för jag måste duscha och skicka in krönikan skiten och greja... och vårat internet har spårat ur totalt. Jag ska ha 24 megabit i sekunden, just nu ligger min dator på 1.65?! då kan ni tänka er hur lång tid de ska ta att lägga upp alla bilder haha..
Imorgon har jag matte prov, halva matte A kursen.. är jävligt nervös och det är fan imorgon?! kommer typ skaka när jag väl ska skriva skiten........................ Imorgon åker jag också till andreas, så måste packa och greja + vill kolla de sista big brother avsnittet som gick igår hörde att det var snuskigt värre haha! 

nu ska jag duscha, men hoppas ni har en förjävla trevlig daaaaaaaag hurrni! 
PUSSS♥

hååår

igår satt jag och tänkte på hur mycket mitt hår har förändrat sedan förra året.. inte bara att jag är mörkbrun nu utan hur långt det har blivit och att det mår jävligt mycket bättre! 

här är en bild på mitt hår för exakt 1 år sedan!
ni ser själva hur kort håret är
detta är mitt hår today 
kanske inte värdens bästa bild, men jäklar vilken skilland!

söndag

borde egentligen sitta och räkna matte, men jag orkar verkligen inte.. är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! ska istället gå och hämta lite chips och sedan kolla på något gammal oth avsnitt på 5;an. får ta igen matten imorgon istället och göra något som jag inte behöver tänka så mycket på, har ju en del  att välja mellan som ska vara klart denna vecka. 
ha en sköön söndag, PUSS♥

lördag

min bloggning har blivit lite bättre nu den senaste tiden så cred till mig helt enkelt..
Nu sitter jag här och är nyduschad, mannen min är i duschen.. ska tvinga honom att gå ut sen, vill ut i de fina vädret hade varit ännu bättre om det inte hade varit massa jäkla snö! ska försöka få lite färg i ansiktet (fräknar) så jag skippade sminket förut, gud vad min hud ska må bra efter sen. 

Ikväll är det tidaholm som gäller, japp ni hörde rätt.. tidaholm, världens ände liksom. Men vad gör man inte för sina polers? tror det kommer bli en kanon kväll!!
nu ska jag hinna läsa alla jäkla bloggar också innan andreas kommer tillbaka, får aldrig göra de när han är i närheten haha.
PUSSIS ♥
bjuder på en as gammal bild!

färdig

ny tränad, ny duschad, mätt som fan och färdig pluggad för idag.. känns ganska bra!
Nu ska jag göra absolut ingenting fram till min säng väntar på mig, har inte haft såhär mycket tid över på fleeeeeeeera fleeeeeeeeeeera dagar.
PUSSSS♥

blir alltid lika glad

man blir alltid lika glad när man går in på facebook och läser sånt här
jag älskar mina störda vänner alltså

är jag förvånad?

varför är jag inte förvånad att just du albana gick med i det där evenemanget?

skön t

jäkla skönt att komma hem tidigt idag, hade prov sista lektionen så hann med halv två tåget så har suttit här och inte gjort något vettigt alls än! 
provet gick riktigt bra, kan nog vara de lättaste som jag någonsin gjort under min gymnasitid.. men bara för jag säger de så gick det säkert åt helvete ;) 

nu ska jag hämta lite fil och sedan kanske ta tag i psykologin? är äckligt trött på skolan nu.. men vad har man för val? bara hänga i tills man dör typ. det som är ett plus är att det redan är torsdag imorgon, fyfansiken vad skönt.
nu ska jag äta och ja.. plugga
PUSSIS ♥

I plan on living forever.So far, so good.


livet leker

efter att ha haft världens sämsta dag igår så kunde de ju bara gå uppåt idag liksom?!
började med att jag åkte in med min lilla pärla till telia butiken, efter ca två timmar där inne så kommer jag hem med samma präla SOM FUNGERADE. service kallar man de! 

Gick upp och våldgästade mamma på jobbet och tvingade med henne till amanda för lite pizza, sedan dess har jag suttit med alla dessa inlämningar och prov. Har nog aldrig varit såhär effektiv som jag varit idag, gjort matte uppgifter, gjort klart del 1 på vårt projektarbete och skritivit hälften av krönikan. BRA JOBBAT MADELENE!

När mammi kommer hem ska hon förhöra mig på provet som jag har imorgon sen ska jag börja med psykologin, så dagen är långt ifrån över. men nu har jag min älskade telefon igen, så allt är bra nu. ;) PUSS♥

godnatt

nu säger jag tack för mig, för att inte göra alla min läsare lika emo som jag så ska jag säga att jag lämnar in mobilen imorgon och tills jag säger något annat så får ni nå mig på nummret; 0732559558 SÅ NU VET ALLA.

nu lider jag inte bloggen

MIM MOBIL HAR PAJJAT???????????
för gud skull alla min kära bloggläsare om ni har en iphone, SÅ UPPDATERA DEN INTE! då pajjar den och låser dig forever liksom.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..... tar väl ca 3 veckor innan jag får en ny och mitt liv är liksom borta. allt jag har på telefonen kommer vara så bortblåst.............................. får åka in till skövde imorgon SÅ JÄVLA TIDIGT och lämna in den, hinner ju inte med tåget som går om 1 minut. så vill ni få tag på mig ja, så går det helt enkelt inte.
alltså 80000 för en telefon som inte klarar en uppdatering, jag är arg nu på riktigt.
nu ska jag ringa mamma så ska hon få tycka synd om mig.
RIP. min älskling

bloggen lider

bloggen lider väldigt just nu, eftersom jag inte riktigt har ett liv.. det är svårt att ha ett liv när man går på västerhöjd liksom
just nu sitter jag med historia sammanfattning framför mig och läser och läser, men ingeting fastnar? får lite smått panik. Eftersom jag varit ledig idag så har jag passat på att sitta i solen och läsa lite var riktigt skönt, invigde till och med skinnjackan när jag gick ner till konsum.. dock vare lite för kallt så den får nog hänga kvar i gardroben ett tag till!
Nu ska jag fortsätta läsa om första världskriget och ryskla revolutionen, skulle bara meddela att jag faktiskt lever..... nästan
PUSS♥

tisdag

gissa vad jag gör? 

jo.. jag pluggar föstår ni, precis vad jag gjort sedan typ klockan 1-2 och lär väl hålla på ett bra tag eftersom jag fastnar framför datorn hela tiden.. inte lätt att sitta här och skriva alltså! 

tänkte faktsikt ta och forstätta med mitt plugg, taggad som fan. 
bloggen kommer få lida ett tag nu tills jag har jävligt mycket mindre i skolan
PUSS♥
bjuder på en egopic ofc


RSS 2.0