onsdag

idag har jag tagit min första körlektion.. gick faktsikt riktigt bra, långt över mina förväntningar kan man säga!
efter körlektionen blev det en kort och skön vistelse i skolan.. mindre skönt är att vi haft fått första inlämningen och det är alltid tobbe.. drar alltid igång allt först och gör alltid allt sist av alla lärare. Om någon som inte är i min bekantskapskrets läser detta så vet ni ju inte vem tobbe är och det är min svenska lärare (tror inte att det är någon som inte tillhör min bekantskapskrets som läser men..) 

Efter skolan så dror jag med mig bea till stan, fick 2 presentkort på gina tricot på 300 kronor var när jag fyllde så hade en hel del att handla upp.. tänkte dela med mig bilder på dessa, men fick bli skoldatorns cam eftersom min andra pärla inte var på och orkar heller inte starta den. Ni får as dåligt bilder idag och så imorgon kanske ni kan få bra bilder.. om jag orkar, har äcklig dryg praktik imorgon. Snälla någon skjut mig

detta är nr. 1 av 2 tröjor jag köpte, enkla och sköna.. halvkort ärmar om ingen kan se de? men de kan ju alla eller?
Nr. två
hörhängesgjos

söndag

idag har jag min första söndagsångest eller ska man kalla de skolångest? skolan har inte ens dragit igång på riktigt men imorgon gör den det. Förra veckan var ju bara skrattretande så att säga...

Sitter på den lilla söta skoldator, tycker den är så fruktansvärt skön att skriva på dock har jag för långa naglar så jag får nog kapa om detta ska gå vägen. Var och lämnade av andreas vid stationen för en stund sedan, har haft en myshelg med kalas för mig och lite mini shopping i skövde. 

Imorgon så fyller jag år, hur känns detta? sååååååå skönt, ska till banken det första jag gör när jag kommer hem imorgon. Har ju också bokat min första körtlektion så den är på onsdag och jag är nervös.. men ska ta tag i körkortet på riktigt nu! Om två månader så kanske jag är på vägen? haha, vem vet..

nu ska jag sätta på en film och mysa ner mig, har också lyckats kamma hem en förklyning.. tog 3 dagar efter att skolan började. dock sitter det bara i halsen än så länge, så kan ju hoppas att det inte blir mer. Lever på strepsils i nuläget. 

ha en trevlig kväll! ♥

gåshud

har nog aldrig fått såhär mycket gåshud av sång förut, men detta tar hem alla priser i världen. 
Världens finaste röst, utan tvekan.

tillbaka till verkligheten

Imorgon börjar skolan och då är det gamla vanor som kommer igång igen, liksom bloggen!
Har lite ångest, men inte för själva skolan utan för äckliga UF företag och projektarbete och praktiken.. annars tror jag sista året kommer bli en riktig höjdare! 

Sista dagen på lovet firar jag med lunch med mamma och senare hälsa på farmor på sjukhuset.. de sista är ju mindre roligt men sådant som man måste göra för familjen. Igår va det en vecka kvar till min födelsedag och idag är det alltså 6 dagar kan jag ränka ut. Nu är det snart min tur så jag läääääääängtar! 

Resan var toppen och bilder kommer någon annan dag när jag orkar, eller så får ni en bild här och där.. orkar inte leta igenom 150 bilder för att kolla vilka som är bloggvänliga.

idag får ni till och med en dagens outfit och dagens hår!
HA EN BRA DAG, njut av lovet som är kvar! ♥
Lockade håret och sedan satte jag upp de, har för första gången i mitt liv lyckats locka håret med plattången på riktigt sätt!

måndag

andreas vaknade klockan åtta och låg och kollade på tv tills 10 då jag vaknade, gissa vem som ligger i sägen och snarkar nu? haha.. snacka om att vi har olika dygnsrytm.. 

idag... vad händer idag? ingeting, imorgon? då åker vi till stockholm.... onsdag? 7.30 flyger vi



andreas har sånt sjukt jobbigt tangentbord som låter som en bulldoser ungefär när man skriver, så vill inte skriva mer och riskera att få en surpuppa idag som inte får sina bebis timmar!
PUSS♥

tråkdag

idag är det en såndär tråk dag framför dator, det regnar och är inte direkt skönt ute.. vilket leder till att jag kommer kolla klart på de avsnitten som finns av pretty little liar vilket suger! 

Snart ska jag få pizza i magen, kommer bli fruktansvärt gott har inte ätit töreboda pizza på typ hela sommaren!! Ikväll så ska jag börja packa lite smått, åker ju till andreas på söndag och sedan vidare till stockholm på tisdag och så flyger vi till kanarieöarna på onsdag så har en hel del att göra! 

nu vet jag inte riktigt vad jag ska berätta mer för roligt, en dag som denna suger pung
PUSS♥

solen

har legat ute i solen ett tag, men känner att jag har solsting på g eller något haha. Sitter och väntar på att converteringen ska bli klart så jag kan föra över ett avsnitt pretty little liars till mobilen så jag har något att göra när jag solar. Jag kan liksom inte ligga still mer än i 15 minuter sedan måste det hända något.

Fick också mitt vykort ifrån albanisen idag, har inte träffat den svikaren på hur länge som heeeeeeelst. normala åker på semester i 1 vecka inte 4! 

Nu ska jag ta lite vatten innan jag blir uttorkad också, haha.. VI HÖRS♥



göteborg med fina tjejer

Igår hade vi en heldag i göteborg och sedan sov vi hos matilad i skövde, jag låter bilderna tala för sig själva orkar inte skriva i värmen!

ni hittade oss även i tidiningen idag, fattar inte att dom publicerar en bild ifrån januari när det är augusti? ni ser ju att vi har vinterjackor på oss..

RSS 2.0